Ko je fatalna brineta koja se nije odvajala od Bogdanovića: Smuvao lepoticu, a pre nje ljubio ćerku kolege, misicu

Bogdanović je poznat po vezama sa mnogim atraktivnim damama, a mediji ne prestaju da spekulišu o njegovim romantičnim avanturama.

Nemanja Nikolić

Srpski olimpijci su nakon spektakularnog dočeka ispred Belog dvora nastavili sa slavljem u jednom prestoničkom klubu gde su im se pridužile i njihove lepše polovine. 

Doduše, bilo je i onih koji su se pojavili sami - ili se barem tako isprva činilo, poput miljenika žena Bogdana Bogdanovića

Instagram 

Iako je na žurku stigao sam, sudeći po objavama na Instagramu, kraj njega je sve vreme bila misteriozna brineta za koju se šuška da je njegova nova devojka. 

Doduše, samo dan ranije, fotografija Bogdana i njegove nove izbranice pojavila se i na TikToku, ali još uvek nije poznato da li je srce popularnog košarkaša zauzeto ili ne. Ipak, svi se slažu u jednom - njegova nova izabranica je prelepa, baš kao i njene prethodnice. 

Šuška se u komentarima da je možda reč o Anastasiji Popović, ali za sada nema zvanične potvrde:

A koga je sve Bogdanović ljubio ranije? 

Prema domaćim medijima, Bogdanović je do nedavno bio u vezi sa američkom dizajnerkom i manekenkom Britani Netom, koja je bila prva pratilja na izboru za Mis Nju Džersija.

Njegova prva ljubav, kako se piše, bila je Anja Škuletić, koja je sada u braku sa manekenom Dušanom Šušnjarom i ima ćerku.

Bogdanović je bio u vezi i sa glumicomJovanom Stojiljković. Njihova romansa je, prema pisanju medija, okončana zbog razdvojenosti – dok je Bogdan živeo u Americi, Jovana je gradila karijeru u Srbiji. Navodno ih je upoznala koleginica Jelisaveta Orašanin, koja je u braku sa košarkašem Milošem Teodosićem.

Instagram 

Još jedna poznata veza Bogdanovića bila je sa Olgom Danilović, ćerkom njegovog starijeg kolege Predraga Saše Danilovića. Njihova romansa trajala je od 2018. do 2020. godine.

A da li je sada košarkaš konačno našao onu pravu ili je u pitanju prolazni flert, ostaje da vidimo.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Bogdan Bogdanović i Milica Todorović  Instagram/milicatodorovicofficial

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!