Ima li nade za pomirenje? Pekovićeva bivša sa Lukasom na bini uputila jasnu poruku košarkašu koji se razvodi

Aca Lukas napravio je sinoć žurku za pamćenje na svom nastupu u Crnoj Gori, a u tome mu je pomogla, ni manje ni više, nego bivša devojka Nikole Pekovića Goca Bakić.

Nemanja Nikolic/ATAIMAGES

Bivša devojka Nikole Pekovića se muzičkoj zvezdi pridružila na sceni, a zatim su zajedničkim snagama otpevali hit Anđele Kolar i Dražena Zečevića "Ima li nade za nas".

This browser does not support the video element.

Bivša devojka Nikole Pekovića zapevala sa Lukasom  Privatna arhiva

Interesantno je to da je neko iz publike usnimio baš trenutak kada Goca i Lukas pevaju pomenuti hit, s obzirom na to da se Peković razvodi od supruge Violete posle deset godina braka, a sada njegova nekadašnja najveća ljubav peva ovu pesmu.

Izvor koji je dostavio snimak dao je i dodatne informacije. "Bakićeva i Nikola su bili nekoliko meseci u vezi. Ona je raskinula sa njim, a ubrzo se košarkaš oženio sa Violetom. Sportista dugo nije mogao da preboli Gocu. Uprkos razlazu njih dvoje su ostali dobri prijatelji. Ona ima svoj salon za negu na primorju, a često je na relaciji Beograd-Crna Gora", rekao je izvor kroz osmeh.

MN Press 

Ekipa Kurira je pokušala da stupi u kontakt sa Gocom kako bi utvrdili da li je pesma zaista namenjena Pekoviću kako se čuje na snimku, ali ona nije odgovarala na poruke ni pozive.

Još fotografija Pekovića i dama sa kojim je dovođen u vezu pogledajte u galeriji:

 (Kurir/MONDO/Marina Cvetković)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!