"Ne zanimaju me njegovi uspesi": Viktor Savić sada hvali Jokića, a mnogi pamte kako ga je javno isprozivao

Viktor Savić podelio je snimak Nikole Jokića nakon osvajanja bronze, a mnogi pamte da ranije o njemu nije imao baš najlepše mišljenje.

MONDO/Stefan Stojanović

Kao i čitava nacija i glumac Viktor Savić ispratio je dešavanja na Olimpijskim igrama, posebno košarkaše koji su osvojili bronzanu medalju.

On je na svom Instagramu podelio snimak naših košarkaša, a onda posebno istakao Nikolu Jokića.

"Koliko je važno da Jokić igra za reprezentaciju! Zbog sebe! Dobro, malo i zbog nas. Nikada ga srećnijeg nismo videli. Nikada nas srećnijim nije učinio. I on i svi drugari i svi ostali reprezentativci koji su branili naše boje i grb", napisao je Viktor.

Ipak, mnogi pamte da Savić nije oduvek imao lepo mišljenje o Jokiću, kao i da to nije krio. U jednom intervjuu je na račun košarkaša izrekao ne baš lepe reči:

"Svako neka se izjašnjava o onome što voli.. Ja imam samo problem sa Jokićevim zauzimanjem za bilo šta. Pre svega, čovek ne igra za reprezentaciju, nije kao da je nešto lud za Srbijom koliko mi se čini. A ti sad ne živiš ovde i zauzimaš stav po pitanju nečega... To mi je onako malo čudno", počeo je glumac Viktor Savić.

MONDO/Stefan Stojanović 

"Drag mi je njegov uspeh, ali ako je tebe baš briga za mene, u smislu igranja za reprezentaciju, na tom nivou, dok ne igraš za reprezentaciju, ni mene ne zanimaju tvoji uspesi",  istakao je glumac i zaključio:

"Nemam ja ništa protiv njega, niti mislim bilo šta loše o njemu, ali ne mogu da srčano pristupam njegovim uspesima, ako on kad dođe trenutak da odbrani boje svoje zemlje, kaže 'ma...'", rekao je nedavno u emisiji "Sportlight".

Pogledajte kako je izgledao doček košarkaša u Beogradu:

 PROČITAJTE JOŠ: Stavio joj ruku oko struka, pa spustio niže: Isplivali snimci Bogdanovića sa zgodnom brinetom, gore mreže

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Bogdan Bogdanović i Milica Todorović  Instagram/milicatodorovicofficial

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)