Milica Pavlović toči gorivo sa tašnicom od 2.200 €: Napravila kolaps na putu u izazovnom izdanju

Kao u svojoj novoj pesmi "Ona nosi Pradu", Milica Pavlović sa skupocenom torbicom toči gorivo na pumpi.

Kurir / Ana Paunković, TV Prva

Milica Pavlović proslavila je rođendan 11. avgusta, a baš na svoj divan dan, odlučila se na šok transformaciju, pa ju je tada paparaco usnimio sa kratkom kosom.

This browser does not support the video element.

Milica Pavlović sama sipa gorivo na pumpi  Kurir televizija

 Iako je u pitanju bila perika, ono što je sigurno je da je se**i sinjorita tip-top sređena i kad putuje automobilom više sati.  

Kurir 

Jedan od najvećih hitova ovog leta svakako je njena pesma "Ona nosi Pradu", a Milica je na benzinskoj pumpi dok je točila gorivo, zaista i nosila tašnicu brenda "prada", pa se može reći da je Ljilja Jorgovanović svojoj miljenici napisala autobiografske stihove.

Kurir 

Reč je o hit modelu "cleo" čuvenog italijanskog brenda čija je cena 2.200 evra, a koja postoji u čitavom spektru boja, a Milica se ovog puta odlučila za onu u puder roze boji.

Kako bi joj putovanje prošlo što ugodnije, Pavlovićeva je bila u totalno kežual sportskom fazonu, pa je tako na sebi imala biciklistički šorc i top u sličnoj nijansi, a uz to je svoje lice bez trunke šminke kamuflirala sa plavim kačketom i sunčanim naočarima zanimljivog oblika.

Pogledajte još fotografija u galeriji:

A evo i kako je Milica zabavila naše olimpijce na slavlju:   

This browser does not support the video element.

Milica Pavlović specijalno iznenađenje večeri  Kurir televizija

(Kurir/MONDO/Marina Cvetković)  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!