Jelena Janković živi u vili od 13 i po miliona: Ljubi zgodnog doktora, a spojio ih Novak Đoković

Jelena Janković danas živi mirnim porodičniživotom daleko od medijskog sveta.

Instagram/jjelicious/ATA Images

Otkako je završila tenisku karijeru i ostvarila se u ulozi majke, nekadašnja srpska teniserka Jelena Janković povukla se iz javnog sveta.

Svoju mirnu luku pronašla je kraj doktora Branka Baraća sa kojim je dobila ćerku Unu i sa kojim danas živi u Americi. Popularni par izgradio je vilu od 1.500 kvadrata i čija je vrednost 13 i po miliona dolara.

Njen dom urađen je u mediteranskom stilu, a prostire se na 1.500 kvadrata. Ima osam spavaćih soba, 11 kupatila, bilijar salu, bazen, teretanu, teniski teren, saunu, salu za masažu, bioskop i vinski podrum. Fotke iz svog doma neretko objavljuje na društvenim mrežama, a nedavno je isplivao i snimak ture.

Ovako izgleda Jelenina kuća:

Interesovanje za Jelenin život i dalje vlada, a malo ko zna da je njena i Brankova ljubavna priča kao iz filma.

Nakon "Adrija tura", koji je svojevremeno organizovao Novak Đoković, srpska teniserka je bila pozitivna na korona virus, te je potražila lekarsku pomoć. Tada je upoznala doktora Baraća, a simpatije su se odmah dogodile i učinile svoje. Bivša teniserka se izlečila, ali i ostala u kontaktu sa doktorom koji joj je u tome pomogao.

Pogledajte Jeleninog muža:

 PROČITAJTE JOŠ:  Gde je bivši Ane Ivanović koji je pre nje šetao starletu: Maštala o udaji za Marka, on je kulirao na metar od nje

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

OLIMPIJSKA ŠAMPIONKA ZORANA ARUNOVIĆ ZA KURIR: OVAJ SPORT ZABRANJUJE EMOCIJE! Videli ste u Parizu šta sam držala u sebi 12 GODINA  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)