Srpski milioner od nove devojke pravi Tačkastu Maru? Na ruci joj torba od 2.000 €, poziraju kao da su u Holivudu

Branko Babić ne štedi na novoj izabranici, ali...

Instagram/ratkovcanin/printscreen

Srpski milioner Branko Babić ne krije koliko uživa kraj nove devojke Milice koju baš kao i njenu prethodnicu, obasipa skupim poklonima i iznenađenjima.

Njih dvoje su sada pozirali na jednom događaju u svečanoj odeći, a lepa Crnogorka oduzimala je dah u svedenoj toaleti koju je upotpunila preskupim aksesoarima

Samo tašna je koštala preko 2.000 evra, a da ne govorimo o cipelama koje se ne mogu naći za manje od 800 evra. Mnogi su se šalili da "ono što je radio sa Marom, sada radi sa novom devojkom", te da od nje "pravi bivšu".

Inače, njihova nova fotografija je na neki način i potvrdila da njegov raskid sa blogerkom Ivanom Slipčević, poznatijom kao Tačkasta Mara, nije bio samo "fora", kako su neki mislili.

Podsetimo, za njihov prekid veze saznalo se kada je lepa influenserka najpre izbrisala zajedničke fotografije, a potom su se međusobno i otpratili sa Instagrama. 

Instagram/tackasta_mara/printscreen 

Babić je izgleda brzo preboleo Maru, budući da je na njegovom Instagramu osvanula fotka sa novom cicom uz koju je napisao: "Crnogorko, željo moja".

Instagram/ratkovcanin/printscreen 

Podsetimo, izvor je potvrdio za "Blic", da je Branko lepu Milicu upoznao pre mesec u Porto Montenegru, a zatim ju je odveo na luksuzno putovanje. Osim toga pojavile su se i informacije da je Milica bila udata, da se bavila manekenstvom i da je radila u Ministarstvu.

Podsetite se i kako je izgledala Brankova bivša:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ovako Tačkasta Mara uživa uz bogatog Srbina  Instagram/tackasta_mara

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!