Smršala 14 kg pa se skinula u minijaturni bikini: Svi se preznojavaju zbog onoga šta vide, pevačica nikad zgodnija

Katarina Grujić pozirala je u kupaćem kostimu, i svi su saglasni da nikada bolje nije izgledala.

Instagram / katarinagrujic.doll

Lepa pevačica Katarina Grujić uspela je da zagolica maštu pratiocima nakon što je objavila novu fotografiju na kojoj izazovno pozira u minijaturnom kupaćem kostimu.

Fatalna crnka pokazala je zanosne obline, minijaturni struk i duge noge, a na prizor je malo ko mogao da ostane ravnodušan. 

Zato i ne čudi opšti utisak da pevačica nikada bolje nije izgledala, a iako je pre tri godine postala mama, to se nikada ne bi moglo reći kada vidite kako izgleda. 

Pevačica je izuzetno posvećena fizičkom izgledu, na kom je više nego vredno radila. Kako je jednom prilikom otkrila, u trudnoći se ugojila 14 kilograma, ali se brzo vratila u top formu.

Ugojila sam se nekih 14 kilograma u trudnoći što mislim da je sasvim normalno, žena koliko god da se ugoji u trudnoći je normalno. Šta god da ti se jede treba da jedeš. Tako sam i ja radila, ali sam ja neko ko voli zdravo da se hrani, nije mi bilo teško da skinem kilograme, jer sam počela rano da treniram - rekla je svojevremeno za "Grand". 

Njen trud se očigledno isplatio, a još njenih fotografija u kupaćem pogledajte u galeriji u nastavku:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Katarina Grujić, proslava rođendana  Kurir TV

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!