Princ Vilijam spreman za krunisanje, a brata ne želi da vidi: Hari ponovo nepoželjan u kraljevskoj porodici

Pinc Vilijam i njego brat navodno već duže vreme nisu u dobrim odnosima.

Profimedia

Čitav svet već neko vreme bruji o odnosu prinčeva najslavnije kraljevske porodice, a nedavno se pisalo i o milionskom nasledstvu koje će Hari navodno dobiti i zbog kojeg je njegov stariji brat pobesneo.

Sada se priča o novim razmiricama, a svetski mediji navode da princ Hari i Vilijam već neko vreme i ne govore. Kako se navodi, Princ Vilijam ne namerava da svog mlađeg brata pozove na svoje krunisanje, ukoliko do njega dođe, piše Dejlimejl.

"Ove godine usresređen je na suprugu, decu i oca. Njegov brat nije nešto o čemu se raspravlja", rekao je izvor za pomenuti magazin.

Ben Cawthra / ddp USA / Profimedia 

Kako se dalje piše, princ Hari i njegova supruga Megan Markl su čak i za bolest sa kojom se bori Kejt Midlton saznali iz medija.

Podsetimo, njih dvoje su napustili kraljevske dužnosti i sa decom se odselili iz Velike Britaje pre više od četiri godine. Sreću su prvo pokušali da nađu u Kanadi, ali su se ubrzo skrasili u Kaliforniji. Otkako su napustli palatu u više navrata su govorili protiv britanske kraljevske porodice, sa kojom ni danas nisu u dobrim odnosima.

Pogledajte princa Harija sa suprugom:

 PROČITAJTE JOŠ: Šta se desilo princu Vilijamu? Kritike pljušte na mrežama, smatraju da mu ovakvo izdanje ne priliči

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Boban Rajović napravio ludi provod  Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)