U 81. pokazao da je u boljoj kondiciji od duplo mlađih: De Niro skočio sa velike visine, a ćerka sve usnimila

Na ovaj način je čuveni oskarovac Robert De Niro proslavio je svoj 81. rođendan.

Ron Adar/Shutterstock/Instagram/drenadeniro

Ćerka Roberta De Nira, Drina, pokazala je na društvenim mrežama kako izgleda vitalnost njenog oca, tačno na njegov 81. rođendan. Glumac je prošle godine dobio sedmo dete, a da je u treningu pokazuje i ovaj snimak:

"Srećan 81. rođendan mom ocu i mom partneru i u dobru i u zlu zauvek. Volim te celim srcem Bobi D", napisala je Drina, koja je ime dobila upravo po inspiraciji koju je glumac dobio na proputovanju Srbijom u mladosti. U nizu snimaka, ona je objavila i sliku oca i sina koji je tragično preminuo prošle godine usled smrtonosnog koktela lekova i droge.

Očinstvo u devetoj deceniji

Holivudski glumac i njegova partnerka Tifani Čen(45) dobili su svoje prvo zajedničko dete u aprilu 2023, što je sedmi put da je glumac postao otac. On je objasnio koliko učestvuje u odgajanju ćerke Đije, obzirom da je zakoračio u devetu deceniju. Robert je priznao da Tifani obavlja većinu posla, a on "uskače" kad je pomoć potrebna.

Za Gardijan je izjavio: "Kada dobijate decu, ne postaje lakše s godinama. To je što je. Mislim, ja nisam zadužen za teže stvari, ali tu sam, kao podrška mojoj devojci. Ona radi sav posao, i imamo pomoć što je jako važno." Robert je još dodao da i dalje uživa u očinstvu: "Uživam u svemu tome. Sa bebom je drugačije nego sa mojim jedanaestogodišnjakom, ili mojom odraslom decom i unučićima... ne pričam sa odraslom decom kao što pričam sa bebom ili mlađima, iako je veoma pametna".

Youtube Printscreen AARP 

Njegove želje za budućnost uključuju i to da jednostavno "ostane živ": "Naravno da razmišljam o smrti u mom dobu...neće me zaustaviti, ali razmišljaš o tome, svestan sam toga. Misliš više o vremenu. Svako novo leto, svako novo godišnje doba, kažem sebi - 'pa iskoristiću narednih par meseci da provedem više vremena sa porodicom, sa svojom decom. Ne mogu da razmišljam o sledećoj godini - sve što treba da uradim, uradim odmah. Nikada ne znaš šta se može desiti, sve je važno." zaključio je on.

JACOVIDES-MOREAU / Bestimage / Profimedia 

De Niro je takođe otac Dreni (51), Rafaelu (46), blizancima Džulijanu i Aronu (27), Eliotu (24) i ćerki Helen (11). Nedavno je doživeo tragičnu smrt unuka Leandra (18) sina njegove najstarije ćerke Drineo o čemu je javno pričao.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Glumica Maša Dakić otkriva zbog čega je se plaši Robert de Niro!  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!