"Majmunska posla": Nemanja Nikolić se ne odvaja od novog ljubimca, kolege u neverici

Pevač Nemanja Nikolić redovno deli snimke sa svojim majmunčetom, kojim je očigledno očaran!

Instagram printscreen / nemanjanikolicofficial's profile picture nemanjanikolicofficial

Folker Nemanja Nikolić, pokazao je nesvakidašnjeg kućnog ljubimca - majmuna, koji je još uvek mladunče, a koga je nazvao Munja. Preslatka životinja mu sedi na ramenima, vozi se u autu, gicka šargarepu i nosi pelenu.

Nemanja svakodnevno objavljuje snimke sa njim na instagramu, a sudeći po načinu na koji se obraća Munji, on je njime potpuno opčinjen!

"Majmunska posla", napisao je ispod videa u kom teši i ljubi Munju dok se voze: "Što si tužan cvete moj? Ko te naljutio?"

On je zatim imitirao njegovo ponašanje, pa pokazao i šta majmunče užina:

Mnogobrojne kolege javile su se u komentarima ispod videa, te nisu mogli da se načude ovoj njegovoj odluci, dok su se neki oduševljavali koliko je majmunčić sladak: "Da li si uzeo majmuna?" napisala je Slavica Ćukteraš. "Duša milaaaa", bila je oduševljena Milica Todorović, "Lepi ste", zaključio je Darko Filipović uz nasmejane imodžije.

Pogledajte još slika Nemanje i Munje u galeriji:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:  

This browser does not support the video element.

Nemanja Nikolić otkrio zbog koga je promenio žanr NISAM ZNAO NIJEDNU NARODNU PESMU, SEM NJEGOVIH 11  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!