Neverovatna transformacija Nikole Rokvića: Podigao majicu i puca od mišića, a ovako je izgledao pre

Nikola Rokvić objavio je fotografiju na kojoj je pokazao isklesane mišiće, ali i kako je izgledao pre samo dve godine.

instagram/nikolarokvic/printscreen

Pevač Nikola Rokvić nedavno je sa suprugom Bojanom osnovao fondaciju "Porodica" i sredstva za pomoć deci oboleloj od karcinoma prikupljao na poseban način. Pevač je pešačio od Beograda do Egine, odnosno do manastira Svetog Nektarija Eginskog u kojem se pomolio za njih. Tokom čitavog hodočašća imao je veliku podršku porodice, a za ovako naporan put na kom je naišao na nekoliko opasnih situacija bila mu je potrebna velika mentalna snaga, ali i fizička spremnost.

Nikola već neko vreme veoma vodi računa o svom fizičkom izgledu, redovno trenira, a za samo šest meseci uspeo je da smrša oko 20 kilograma. Sada je jednom objavom na Instagramu oduševio sve verne pratioce.

On je pokatao koliko se transformisao u protekle dve godine. Nikola je posvećen zdravom načinu života, a pored redukovane ishrane, bavi se sportom i ne propušta treninge, što se vidi po njegovom savršenom izgledu.

Pročitajte još: Nikola Rokvić o razvodu od Bojane: "Svađali smo se, rekli da ćemo se razići, a onda sam se šokirao"

Na fotografiji koju je objavio pevač je podigao majicu pokazao savršeno isklesane mišiće, a pored nje je postavio i sliku od pre dve godine i pokazao kako je tada izgledao, dok su se ljudi u komentarima divili njegovoj transformaciji.

Za pola godine smršao 20 kilograma

Nikola Rokvić je poslednjih meseci fizički aktivan, a pored napornih treninga, rešio je i da koriguje ishranu kako bi postigao željene rezultate.

"Čini mi se da sam prvi put uzeo uzde u svoje ruke. 10 meseci pravilnog rada i zdravog načina života neki će rećki patnje, ali moraću da vam odam tajnu. Uživao sam i radovao se svakodnevnom treningu i zdravoj ishrani", napisao je Nikola na Instagramu.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Nikola Rokvić se ukrcao na trajekt  Kurir

(MONDO/Anja Konstantinović)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!