Američka glumica stigla u Sarajevo, a svi gledaju u jedno: Omiljena slatkica sa 60 "presadila" lik žene od 30

Meg Rajan, jedna od omiljenih glumica, došla je na Sarajevo film festival posebnim povodom.

Kurir/Nemanja Nikolić

Holivudska glumica Meg Rajan (62), poslednjih godina retko se pojavljuje u javnosti, a kao razlog tome mnogi navode njeno lice koje je "unakazila" estetskim korekcijama.

Ona je sinoć stigla u Sarajevo, a ranije tokom večeri je crvenim tepihom prošetao poznati glumac Džon Torturo. Oboje su dobitnici priznanja za izvanredan doprinos filmskoj umetnosti "Počasno Srce Sarajeva", na 30. Sarajevo Film Festivalu.

Džon Torturo je izazvao oduševljenje na crvenom tepihu u Sarajevu, a u jednom trenutku je prišao fanovima i podelio autograme. Meg Rajan, poznata po svojoj svestranosti i prirodnom šarmu u svakoj ulozi koju igra, predstaviće posebnu projekciju svoje hit romantične komedije iz 1998. godine "Imate mejl", u kome je igrala sa Tomom Henksom.

Ovom prilikom ona je ponela sivu haljinu jednostavnih linija, a od obuće se odlučila za ravne crne cipele. Svoje lice prekrila je crnim naočarima za sunce, dok je prepoznatljiv osmeh bio tu, kao i nemirne lokne. 

Kurir/Nemanja Nikolić 

Nekada najvoljenija glumica velikog platna neprepoznatljiva nakon plastičnih operacija

Slatka plavuša koja je harala filmskom scenom, poslednjih godina živi povučenim životom i posvećena je sinu Džeku i ćerki Dejzi koju je usvojila, i nije se pojavljivala na brojnim filmskim svečanostima na koje hrle njene kolege.

Kada se pojavila na jednoj svečanosti nakon dužeg vremena, pokazala je da je poslednjih godina vredno radila - na svom licu! Korisnici društvenih mreža nisu je prepoznali na slikama na kojima pozira fotografima, pa su na Tviteru, pored uvećane slike glumice napisali objašnjenje - "ovo je Meg Rajan".

Usledeli su komentari da je ovo "upozorenje ženama da ne preteruju sa intervencijama", ali i pitanja "zašto bi neko potrošio na hiljade dolara da izgleda ovako".

Ovako pamtite Meg Rajan:

Ipak, izgleda da je poslušala savete i "prikočila" sa zatezanjem lica i raznim estetskim zahvatima, te na najnovijim fotografijama iz Sarajeva glumica zaista izgleda sjajno. Uostalom, uverite se i sami:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

sin meg rajan u openhajmeru  tiktok/@kisaratakahashi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!