Preminuo otac Nine Radulović: Dan ranije slavili, a sad mu je voditeljka skrhana bolom uputila potresne reči

Tužne vesti podelila je na Instagramu.

Instagram / nina_radulovic_official

Popularnoj voditeljki Nini Radulović preminuo je otac, a ona je tužne vesti objavila na svom Instagramu.

Od njega se oprostila potresnim rečima. 

"Naš dobri tatica, Dugi, Deda Bada, zauvek nas je posle duge i teške bolesti, napustio danas, na veliki praznik. Bio je najbolji otac, deka, suprug, brat, prijatelj, stomatolog", pisala je voditeljka i nastavila:

"Pošten do srži, uvek nasmejan, staložen, duhovit, voleo je život do poslednjeg dana. Nedostajaće nam zauvek", napisala je voditeljka uz emodžije koji plaču.

Samo dan ranije, u njihovoj kući bilo je povoda za slavlje. Naime, Nina je proslavila rođendan majke Gordane, te se, takođe, uz emotivne reči obratila na Instagramu.

"Majčica moja najlepša! Da si mi živa i zdrava još mnooogo godina", napisala je voditeljka uz zajedničknu fotografiju sa mamom, te je dobila brojne komplimente da je lepotu nasledila od nje.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"UMRO SAM DVA PUTA, OSEĆAJ JE DIVAN!" Velimir Abramović opisao iskustvo kliničke smrti: Duša posmatra sebe iz drugog ugla  kurir televizija

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!