Stanija od dečka dobila "mašinu" od 3.000.000 €: Ovo je istina da li se Asmin "otvorio" i odakle mu pare

"Stanija voli roze", napisao je biznismen, što je mnoge navelo da pomisle da je iskeširao ogromnu količinu novca za "besan" automobil, no istina je drugačija.

Instagram/alibaba_alibabic/screenshot

O odnosu Stanije Dobrojević i Asmina Đurđića već neko vreme se polemiše u javnosti. Te veza im je u krizi, te nije, no sudeći po objavama koje su sve češće na profilu starlete, čini se da su sve probleme za sada izgladili. 

Asmin se nedavno pridružio svojoj verenici u Majamiju, a onda se u javnosti pojavila informacija da je svoju devojku obradovao i skupocenim automobilom za koji je iskeširao, ni manje - ni više, nego tri miliona evra

Instagram/alibaba_alibabic/screenshot 

Reč je o roze Bugatiju, a malo potom se i pohvalio na profilu uz reči: "Stanija voli roze"

Očekivano, nakon što se podigla bura u javnosti i postavilo pitanje odakle mu tolike pare za tako luksuznu "mašinu", procurila je informacija da Bugati ipak nije kupio, već rentao.

Kako je rekao izvor za Informer, Asmin je iznajmio lux automobil.

- Nije "bugati" kupljen za Staniju. Asmin je samo iznajmio auto kada je došao u Majami, a budući da je roza boja omiljena njegovoj dragoj, nije mu bilo neugodno da zbog ljubavi izabere upravo pink vozilo - objasnio je izvor šta posredi.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Stanija u tangama usisava stan  Instagram/stanijadobrojevic

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!