Jeziva stvar koju je Kruz uradio svojoj ćerki na dan venčanja: Beba od 7 meseci ostavljena da vrišti na podu kupatila

Sada kada je Suri Kruz konačno punoletna, počele su da se otkrivaju tajne zbog kojih je jasno zašto se devojčica odrekla prezimena oca.

London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia

Suri Kruz, jedina biološka naslednica Toma Kruza i Kejti Holms, nedavno je šokirala javnost kada je odlučila da se i zvanično odrekne svog oca, te da sa svog imena skine njegovo prezime. 

Mlada devojka nedavno je upisala i koledž i prešla u dom za studente, čega se njena majka dugo plašila, s obzirom da preko deceniju i po nisu napuštale strogi centar Njujorka u strahu od sajentologa

Profimedia 

No, nakon što je postala punoletna, i skinula očevo prezime, čini se da su članovi ozloglašenog kulta u kom je i njen otac, shvatili da Suri nikada neće biti deo njihove "crkve".

U isti mah, to je nateralo i još neke bivše sajentologe da progovore i otkriju tajne o kojima se ćutalo svih ovih godina. Među prvima je progovorila glumica Lija Remini, koja je i bila na venčanju Kruza i Holms, a ona je otkrila i koja se jeziva stvar dešavala tokom svečanosti.

Podsetimo, Kejti i Tom zavetovali su se u Italiji na večnu ljubav davne 2006. godine, kada je njihova ćerka imala samo sedam meseci. 

Međutim, kako je Lija otkrila u knjizi "Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology", zabava je bila obavijena nekom mračnom energijom, a posebno joj je bilo bizarno to što je odjednom čula plač bebe koji se nije dugo smirivao. Plač je polako prešao u vrištanje, a iako je bila sigurna da ga čuli i Tom i Kejti, niko nije reagovao.

Međutim, Lija je odlučila da prati plač bebe da bi otkrila šta posredi. Pratila je ciku sve dok nije pronašla sićušnu Suri na podu kupatila.

Tek kada je pronašla devojčicu, tri člana Sajentološke crkve su došla da na bizaran način "smire" bebu. Stajali su i zurili u nju, kaže ona, kao da je "inkarnacija osnivača sajentologije L. Rona Habarda".

DFree/Shutterstock 

"Umesto da razgovaraju s njom umirujućim glasom, stalno su govorili: 'Suri! Suri!', tonom koji je zvučao kao da govore odrasloj osobi da ustane", napisala je.

Nakon što ih je Lija ohrabrila da uzmu devojčicu i daju joj flašu toplog mleka, Kejti je podnela primedbu protiv Remini Sajentološkoj crkvi, žaleći se na njeno ponašanje tokom venčanja. 

FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, kasnije će se navodno saznati da je Kejti bila primorana na ovaj korak, uplašena da će joj Tom oduzeti bebu. Kako je kasnije sama priznala, bilo joj je potrebno 10 meseci da isplanira beg iz crkve, kada je uz pomoć porodice i advokata prošla kroz tri američke države sve do Njujorka gde je imala zaštitu

Nagađalo se da je Kejti kap koja je prelila čašu bila kada je čula da je Tom želeo da njihovu ćerku Suri pošalje na krstarenje članova ove crkve tokom koje se obavlja bolna inicijacija, odnosno primoravanje na teške fizičke poslove (u slučaju da se član crkve požali, drugi članovi ga ismevaju i izbegavaju).

Zapravo, Kejti je još na porođaju osetila brutalnu stranu Sajentološke crkve, kada je primorana da poštuje pravilo o tihom rađanju

To pravilo nalaže da žena koja se porađa i svi prisutni na porođaju moraju da ćute kako bi bebu dočekala potpuna tišina što je, prema verovanju ove veske institucije, najbolje za razvoj deteta.

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kejti je jedva čekala da pobegne od "terora" ove religijske zajednice, ali je pre toga morala i da radi stvari koje nije želela, kao što je bila žalba na Remini.

Kada je reč o Tomu, poznato je da godinama nema nikakav kontakt sa Suri, što je pravdao na sraman način - jer "nama vremena zbog snimanja". 

Kada se sve sabere i oduzme, jasno je zašto danas mnogi govore da "ne može svako da bude otac", a zbog grešaka iz prošlosti, Suri je sada i zvanično prekinula sve moguće veze s njim.

Pogledajte još njenih fotografija:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ŠTA IMA? OVO JE TOM KRUZOVA NOVA DJEVOJKA?  MONDO/Mirela Ljumić

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!