Milica Mitrović je kuma poznatoj pevačici: Miloševićev sin bio lud za njom, a bivši muž se krije od javnosti

Malo kome je poznat kojoj našoj poznatoj pevačici je kuma na venčanju bila Milica Mitrović.

MONDO/Stefan Stojanović

Pevačica Leontina Vukomanović nakon nekoliko meseci zabavljanja sa violinistom "Ekstra orkestra" Filipom Patom 2009. godine izgovorila mu je sudbonosno "da". Njihovo venčanje bilo je predmet velike pažnje javnosti, a par je dobio ćerku Luciju tokom braka.

Međutim, brak se završio razvodom 2013. godine, nakon čega je Filip pronašao ljubav sa Mašom, sa kojom je dobio dete. Malo ko zna da je Leontinina kuma na venčanju bila supruga Željka Mitrovića i vlasnica Pinka, Milica Mitrović u čijem dom su nakon venčanja priredili svečani ručak.

Pročitajte još: Plati 7.000 € i izgaze ga k'o vola, moj muž je odlepio: Milica Mitrović se javila s odmora, Željka opomenuli

"Nisam htela da se doterujem u salonu, više mi je prijalo da to bude u opuštenoj atmosferi. Ćerke Milice i Željka Mitrovića ponudile su da mi pomognu. U njihovom kutku za igranje, smeštenom u potkrovlju porodične vile, obavila sam neohodne pripreme. Kumice su neprestano bile uz mene. Za tako bitan dan nisam htela da koristim usluge profesionalnih šminkera, već sam se sama našminkala", ispričala je svojevremeno Leontina.

Instagram/milica.mitrovic.pink 

"Milošević je bio lud za Leontinom, a ona i ja u ljubavi"

Krajem devedesetih Leontina i muzički pedagog Nenad Radujević bili su ludo zaljubljeni, a kako je on jednom prilikom izjavio za pevačicom je tada žudeo i sin Slobodana Miloševića, Marko.

"Leontina i ja smo bili u vezi između 1995. i 1998. godine i to vreme ću zaista pamtiti, naravno, više one lepe trenutke, jer u kombinacji dve Škorpije u horoskopu veza je vrlo uzbudljiva i nema sredine, pa ili je sve belo ili crno. I danas smo u kontaktu, ne tako često, zbog naših obaveza, ali sam srećan što ima porodicu i što radi posao koji voli jer malo ljudi zna da je ona završila muzičku akademiju i to pedagoški odsek", prisetio se on i ispričao kako je u to vreme Marko Milošević bio ludo zaljubljen u Leontinu.

"Poenta je da sam tada uspeo nekako da se sačuvam, bez obzira na to što je i Marko bio zainteresovan za Leontinu. Ne znam kako smo uspeli da se izvučemo, ali recimo da je ljubav pobedila. Ta želja da budem normalan i da me ne pokvari sve ono što se događalo okolo zapravo je pobeđivala sve vreme u tim surovnim devedesetim", rekao je Nenad. Iako je Nenad bio Leontinina velika ljubav zbog kog je odbila Marka, ljubav je pukla nakon tri godine.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

KONSTRAKTA VEŽBALA 5 SATI BEZ PAUZE! Leontina otkrila šta se dešavalo IZA KULISA priprema za Evroviziju: DALA SAM JOJ JEDAN SAVET  Kurir televizija

(MONDO/Anja Konstantinović)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!