Seka Aleksić skuplja i od holivudske zvezde: Srpska pevačica u stajlingu od 4.000 evra, svi pričali o njoj

Seka Aleksić prošetala je Sarajevom u skupocenoj haljini o kojoj se i dalje priča.

Kurir/Nemanja Nikolić

Sarajevo je ovih dana ugostilo mnoge poznate ličnost, kako iz regiona tako i iz sveta.

Na crvenom tepihu filmskog festivala pojavila se i Seka Aleksić, koja je došla držeći se za ruke sa prijateljem. Seka je za ovu priliku odabrala dugu kožnu haljinu braon boje brenda "rik ovens", dok je u ruci držala "balensijaga" predimenzioniranu pismo-torbu, pa su se mnogi zapitali šta se u njoj nalazi.

Cena Sekine haljine trenutno je 1.245 dolara, dok je njena tašnica koštala 1.800 dolara. Uz njih je pevačica ponela i zanimljive sandale sa platformom od 1.000 evra, kao i minđuše, koje su se savršeno uklopile u ovaj autfit.

Kad se sve sabere, Aleksićeva je za ovaj stajling iskeširala više od 4.000 evra, dok je na istom mestu nekoliko dana ranije holivudska glumica Meg Rajan prošetala u autfitu od 3.000 evra.

Pogledajte Seku:

PROČITAJTE JOŠ: "Šta lepa, sva je izoperisana": Seka Aleksić čula kako je sobarice ogovaraju - 'Ja se sredila, pa izašla na hodnik'

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Seka Aleksić  TikTok/seka_aleksic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Kurir/ Katarina Bojović)