Doktori se Bori Čorbi bore za život: U bolnici je u kojoj se lečio Tito, isplivali detalji!

Ekipa Kurira direktno iz Slovenije otkriva kakvo je trenutno stanje Bore Đorđevića.

ATA Images/Antonio Ahel

Ekipa Kurira trenutno se nalazi u Ljubljani, a odmah po dolasku u glavni grad Slovenije, uputili su se ka Kliničko-bolničkom centru gde je Bora Đorđević već nekoliko dana hospitalizovan, zbog komplikacija uzrokovanih hroničnom obstruktivnom bolešću pluća.

Kako se nezvanično saznaje od osoblja bolnice, njegovo stanje je i dalje jako teško i životno je ugrožen, a tim vrhunskih stručnjaka radi sve kako bi muzičar iz ove životne bitke izašao kao pobednik.

This browser does not support the video element.

Novinar Kurira ispred bolnice gde leži Bora Đorđević   Kurir televizija

bolnica u kojoj Bora leži jedna je od najboljih u Sloveniji, a kod nas je poznata jer se u njoj svojevremeno lečio i doživotni predsednik SFRJ i Saveza komunista Jugoslavije - Josip Broz Tito.

Frotmena Riblje čorbe svakodnevno posećuju supruga Dubravka Milaković, menadžer Bane Obradović i prijatelji, koje lekari svakodnevno obaveštavaju o zdravstvenom stanju bolesnog muzičara.

ATA Images/Antonio Ahel 

Bane je potvrdio da je Bora intubiran. "Borino stanje je nepromenjeno, intubiran. Nikakva intervencija mu nije rađena, leži u bolnici. Pluća i dalje jako loša, svi se nadamo najboljem", rekao je njegov menadžer ranije tokom dana.

Još Borinih slika pogledajte u galeriji:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

IMALI SMO VELIKE GUBITKE, UMRO NAM JE PRODUCENT, A KASNIJE I BASISTA: Bora Čorba o smrti PRIJATELJA, evo šta je poručio!  Facebook/Riblja Čorba

(Kurir/MONDO/Marina Cvetković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!