Svi se divili njegovom braku, a onda je isplivala teška istina: Pevač sve opisao u pesmi, otkrio šta joj je uradio

Džon Bon Džovi javno je priznao da njegov brak nije idealan kao što izgleda.

SMG / Zuma Press / Profimedia

Jedna od najvećih muzičkih zvezdi današnjice je pevač Džon Bon Džovi, koji se može pohvaliti višedecenijskom karijerom, ali i isto toliko dugim brakom.

 Paralelno sa karijerom razvijao je i ljubav koju je upoznao još u srednjoškolskim danima. Dorotea Harli i Džon Bon Džovi upoznali su se 1980. godine u srednjoj školi u Nju Džerziju, a on je svojevremeno izjavio da je to bila ljubav na prvi pogled. Venčali su se u tajnosti u Las Vegasu 1989. godine, što je tada izazvalo bes njegovih brojnih obožavateljki, koje nisu mogle shvatiti čime ga je Dorotea osvojila i bile su okrutne s komentarima na račun njenog izgleda.

Ove godine proslavili su 35. godišnjicu braka, a muzičar je tom prilikom izjavio da se tajna njihove dugovečnosti krije u tome što su zajedno odrastali u međusobnom poštovanju, ali i da im brak ne bi opstao da supruga nije imala toliko razumevanja za "njegov rokerski stil života".

MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia 

"Postoje dva prekrasna klišea vezana uz rokersku slavu. Radi se o tome da se nikad ne pretvaraš da si bio svetac, ali i da ne budeš budala koja će sje*ati porodični život", objasnio je za The Independent, kada je priznao i da nije uvek bio veran supruzi.

U iskrenoj ispovesti za ABC nedavno, on je nagovestio da je spavao sa više od sto žena i to tokom ljubavi sa Doroteom. Svoje afere je pokajnički opevao i hitu iz 1993. 'Bed of Roses'.

 PROČITAJTE JOŠ: Platio 5 $ da upozna Zoranu, 4 dana kasnije se uselila kod njega: Srpska blogerka na meti kritika, odmah se oglasila

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Senidah stigla u Beograd   SKYMUSIC

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Story.hr/ Katarina Bojović)