"Poštovaću njegovu odluku": Verica Rakočević o razvodu od 35 godina mlađeg supruga

Verica Rakočević progovorila je o odnosu sa suprugom Veljkom.

Instagram/verica.rakocevic/printscreen

Verica Rakočević i njen 35 godina mlađi suprug nedavno su doživeli neprijatnost u svom dvorištu, zbog čega je reagovala i policija, a potom nastavili svjim životom tamo gde su stali.

Par važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni, a nikada se nisu obazirali na reakcije pojedinaca zbog njihove razlike u godinama. Svoj odnos i ljubav posvećeno neguju, dok s druge strane Verica ne krije da bi se razvela ukoliko bi Veljko želeo decu.

"Kao svaka druga osoba koja iznosi svoj stav na tu temu... Potomstvo je nešto sa čim svaki čovek, pored potrebe, mora da oseti i ogromnu odgovornost", rekao je nedavno Veljko, dok je Verica navela da bi želja za detetom dovela do razvoda.

"Mi smo u braku u kome je potomstvo nemoguće. Veljkov izbor je trenutno takav i bez obzira na to što misli da je to zauvek tako, ne znači da se jednog dana neće promeniti. Ako to bude za mog života, nećemo biti muž i žena, ali bićemo svakako najbolji prijatelji. Na našu sreću, trenutno živimo jako srećan život. Koliko će on trajati samo Bog zna, jer on nas je u svoj njegovoj nespojivosti spojio", objasnila je bila Verica.

"Moj muž ne želi decu i poštovaću njegovu odluku. Više puta je rekao da ne razume ljude kojima su deca najvažnija na svetu", istakla je Verica jednom prilikom za Informer.

Podsetimo, Verica iza sebe ima već dva braka i troje dece, dok je njenom izabraniku ovo prvi brak. Par godinama živi na Avali gde su pronašli svoj mir. Verica je isticala da je sreću pronašla kada se sklonila iz grada, a ovako izgleda njihov dom:

 PROČITAJTE JOŠ: Ljubi 35 godina stariju, sad uslikan sa glumicom: Osvanule privatne fotke supruga Verice Rakočević 

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

ŽENE LAŽNO OPTUŽUJU MUŠKARCE ZA NASILJE! Verica Rakočević šokirala: Osuđivaće me, ALI LIČNO ZNAM PRIMERE, nevini leže u zatvoru!  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)