"Unuci me ne zovu, nije im stalo" Bolne reči Verice Rakočević, napravila je jednu veliku grešku

Slavna srpska dizajnerka dotakla se porodičnih odnosa.

ATA / Mateja Stanisavljevic

Slavna srpska dizajnerka Verica Rakočević godinama uživa u skladnom braku sa Veljkom Kuzmančevićem, a ljubavnu oazu svili su u okolini Beograda, tačnije na Avali. 

Ona se nedavno dotakla i porodičnih odnosa, te priznala svoje "propuste" u odrastanju dece i unuka. 

- Na moju veliku žalost, ta strast prema poslu je mojoj deci ukrala neko vreme, koje je trebalo da provedem sa njima. Danas me više zovu deca nego unuci, što je normalno. Kom unuku je stalo do babe? Ni jednom. Dok ste vi bili tu, prvo me je zvao sin, pa jedna ćerka, druga ćerka, tako da znači da su mi oprostili to ukradeno vreme - rekla je Verica za Blic.

Lepa i Srecna 

- Mislim da sam bila malo sebična, a opravdanje za tu sebičnost je moja rečenica koju sam često izgovarala: "Ako sam ja srećna i zadovoljna, biće i moja deca." Međutim, sada razgovarajući sa njima, vidim da im je falilo tog zajedničkog vremena. Oni znaju da sam ja tu za njih, uvek, ono što je meni najbitnije jeste da svojoj deci nikada ne budem na teretu. To nikada neću dozvoliti, ma šta sudbina odredila.

Pogledajte i kako izgleda imanje na kom danas živi dizajnerka daleko od gradske vreve:

Pročitaje još: "Poštovaću njegovu odluku": Verica Rakočević o razvodu od 35 godina mlađeg supruga

Bonus video:

This browser does not support the video element.

VERICA RAKOČEVIĆ I NJEN MUŽ U OPUŠTENOM STANJU NA AVALI! Uživaju u čarima prirode, a evo šta o tome kažu komšije  Kurir teleivizija

Izvor: Blic.rs/ Preneo: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!