"Kao imaju milione, a ni 50 evra ne izvade da plate pesmu": Sandra Afrika otkrila ko su najveće štekare među sportistima

Pevačica Sandra Afrika komentarisala navode da su sportisti, tačnije fudbaleri, najgalantniji kada su bakšiši pevačima u pitanju

Antonio Ahel/ATAImages

Opšte je poznato da su fudbaleri galantni na veseljima i da pevačima daju ogroman bakšiš. Brojni pevači i pevačice su godinama unazad uveličavali slavlje fudbalera i hvalili se zaradom, ali ne i Sandra Afrika koja tvrdi da su "najveće štekare".

Pevačica je jednoj nemačkoj televiziji otkrila da su njena iskustva s fudbalerima potpuno drugačija od iskustava njenih kolega.

"Imaju kao milione neke, ovo-ono, veruj mi, kad dođeš da im pevaš, niko ne izvadi ni 50 evra da plati pesmu. Toliko o njihovim parama. Da ne pričam o tome da moraju da zovu tatu i mamu da pitaju za neke stvari, da li mogu da plate", rekla je Sandra Afrika i prokomentarisala navode da fudbaleri šalju avione po pevače da bi pevali na njihovim slavljima.

"To su budalaštine, niko od njih ne šalje nikakav avion. Ne meni, nego, prosto, to je tako. Oni su, bre, štekare", rekla je Sandra Afrika.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

SANDRA AFRIKA U NIKAD VRELIJEM IZDANJU NA JAHTI! Ekskluzivno za Kurir pričala o emotivnom statusu i o svađi s kolegom  kurir televizija

(Blic, MONDO, Dragana Petrović)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!