Bivša inspektorka ulazi u novi Pinkov rijaliti: Raskrinkala mnoge poznate dame, sada staje pred kamere

Bivša inspektorka Lili Stevanović biće deo nove "Farme".

Mondo

Vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović nedavno je sve verne fanove rijaliti programa obradovao kada je saopštio da se na male ekrane vraća Farma.

O učesnicima se uveliko spekuliše, a sada je otkriveno i jedno od prvih, ali i već dobro poznatih imena. U pitanju je bivša policijska inspektorka Ljiljana Stevanović Lili koju smo imali prilike da gledamo u Zadruzi.

Ljiljanu su domaći mediji uhvatili ispred zgrade "Pinka", gde je došla na snimanje profila i potpisivanje ugovora, prenosi Blic.

Ovako ona sada izgleda:

Podsetimo, Željko Mitrović najavio je ranije povratak "Farme" na male ekrane.

"U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i 30 različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova Narodna TV. Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala "Farma", tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju 'Elitu', a na Narodnoj TV Farmu", napisao je Mitrović na svom Instagramu. 

PROČITAJTE JOŠ: NEKADAŠNJA INSPEKTORKA DOBILA POKLON OD 50.000 EVRA: Bivša zadrugarka o skupocenim darovima i partneru kakvog bi volela

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Katarina Živković objavila snimak posle porođaja  Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(Blic.rs/ MONDO/ Katarina Bojović)