Pokazala šta radi u kasne sate: Katarina Živković tri nedelje nakon porođaja objavila snimak iz svog doma

Katarina Živković obradovala je fanove na društvenim mrežama kada je s njima u kasne sate podelila snimak iz svog doma.

Instagram/katarina_zivkovic_official/printscreen

Pevačica Katarina Živković nedavno se prvi put ostvarila u ulozi majke, dok oca svog deteta krije k'o zmija noge. Dobila je sina, kojem nije otkrila ime, podelila njihove prve zajedničke trenutke i odlučila da se povuče iz medija, što je potvrdila i po izlasku iz porodilišta.

Kako je u medijskoj ilegali, o njoj se ne zna mnogo. Ipak, tišinu je prekinula i na svojim društvenim mrežama počela je da deli objave. Nakon što je pokazala kako uživa na ručku pored reke, objavila je i snimak iz svog doma i pokazala šta radi u kasne sate.

Kaća se, tri nedelje nakon porođaja, snimala bez šminke, u potpuno prirodnom izdanju u svom krevetu, a obožavaocima je poslala poljubac.  Mnoge je oduševilo kako Kaća izgleda bez šminke, a svi su primetili da nakon porođaja još više sija.

This browser does not support the video element.

Katarina Živković objavila snimak posle porođaja  Instagram

Katarina Živković je o ocu svog deteta govorila samo jednom, istakavši da joj je on najveća podrška.

"Zaljubljena sam i ljubav mi je uzvraćena od strane jednog divnog muškarca, za koga slobodno mogu da kažem da je ljubav mog života, da je moja podrška, da je moj mentor. Od njega sam dosta učila i učim još, tako da sam jako srećna što ga imam", rekla je jednom prilikom za "Grand", a kako je izgledala tokom trudnoće pogledajte u galeriji ispod:

Pročitajte još: Fuj, otarasila si se budale: Kaćina majka se oglasila nakon rođenja unuka, a ovako je govorila o njenom bivšem

Bonus video:

This browser does not support the video element.

KATARINA ŽIVKOVIĆ OTRILA ZBOG ČEGA NEVEROVATNO LIČI NA KOLEGINICU: Ne vidim koga to remeti i zbog čega nekome smeta!  kurir televizija

(MONDO/Anja Konstantinović)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!