Lekare je šokiralo stanje Džeksonovog tela: Od frajera koji je muvao Ekstra Nenu ostale su fleke, buve i infekcije

Stanje legende popa bilo je toliko loše, da su čak i mrtvozornici bili zatečeni prizorom.

FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

Da je živ, kralj popa, Majkl Džekson bi 29. avgusta napunio 66 godina. Nažalost, sudbina je imala druge planove. Slavni pevač preminuo je 25. juna 2009. u 50. godini, od akutne intoksikacije propofolom. Njegov lekar, dr Konrad Marej, proglašen je krivim za ubistvo iz nehata 2011. zbog obezbeđivanja leka. 27. juna 2024.

O njegovoj smrti kružile su brojne priče, a tek se nedavno saznalo u kakvom je zaista stanju bilo njegovo telo kada se našlo na obdukcionom stolu. 

Kako je pevač do same smrti nosio šešire i maske, niko nije mogao ni da zamisli kako je zapravo izgledao.

Estetske korekcije i anoreksija trajno su uništile njegovo telo. Obdukcija je kasnije otkrila da je pevač imao užasne rane i ožiljke po čitavom telu.

Pošto je zbog anoreksije konzumirao samo jedan mali obrok dnevno, obdukcija je u njegovom želucu našla samo gomilu pilula.

Iako je na brojnim fotografijama izgledalo kao da Majkl Džekson ima gustu, crnu kosu, on je od 1984. godine bio ćelav i nosio je perike

AARON LAMBERT / AFP / Profimedia 

Koža mu je bila išarana, što je potvrdilo da je pevač zaista tokom života patio od vitiliga

Lekari su bili u neverici kako zapravo izgleda čovek koji je godinama bio na listi najpoželjnijih, i koji je tokom života ljubio neke od najlepših žena sveta. Na listi onih koje su mu privukle pažnju našla se i jedna Srpkinja, i to pevačica Ekstra Nena.

Pričalo se da se on toliko oduševio njom da joj je ustupio svog vozača i nekoliko telohranitelja tokom takmičenja za pesmu Evrovizije u Malmeu.

YouTube/ Library of Eurovision  Ekstra Nena

Ekstra Nena je te 1992. godine predstavljala Jugoslaviju na Evroviziji. Bila je najzapaženiji izvođač, ali zbog politike nije prošla slavno na ovoj manifestaciji. Zauzela je 13. mesto, a pričalo se da je osvojila simpatije tada najveće muzičke zvezde na svetu.

Kako je i sama pričala po povratku s takmičenja u Malmeu, osam dana je uživala u pažnji koju su je poklonili saradnici Majkla Džeksona po njegovoj naredbi. Oni su se tada zatekli u Švedskoj, videli Nenu i odmah obavestili muzičara.

Pričalo se da se Majkl Džekson oduševio kada je video Neninu fotografiju, a pevačica je svojevremeno otkrila pravu istinu:

"Nikada nisam izgovorila da mi se udvarao! Ja imam ozbiljnu karijeru. Bila sam na Evroviziji i to je suština, a pošto sam bila najzapaženija na takmičenju kao umetnik u tom vremenu, ja sam dobila limuzinu u ime Majkla Džeksona koja će da me vozi tamo mesec dana, pošto je tamo njegov agent radio u Malmeu i jer sam bila najzapaženija i najpopularnija. A to što je uticala politika, pa smo bili na 12. ili 13. mestu to je druga priča. Glupo je da se posle ovako velike karijere bavimo tako trivijalnim stvarima. Da sam pobedila te godine, dobila bih mnogo više pažnje, ali bio je rat tako da tri tačke. To je bilo pre 30 godina", zaključila je Ekstra Nena, a tada preneo "Blic".

Stravično stanje vile u kojoj je živeo

Spremačice, koje su dale anonimni intervju za "The New York Post", ispričale su u kakvim je groznim uslovima Džekson živeo.

"Majkl je trčao okolo gde su životinje, pa bi na cipelama raznosio izmet po kući", rekao je jedan od njih.

"Kad god bismo mu nešto rekli, pretio je da će nas gađati fekalijama". Njena koleginica bila je svedok još jednog ludog događaja. "Popiškio se na pod na ulazu, bilo je nadrealno. Samo je odjednom otkopčao pantalone i u*išao se na pod", rekla je sobarica. Džeksonov krevet, kao i sofa u dnevnoj sobi, bili su puni buva.

Prema rečima spremačica, pop zvezda im je zamerila što ne rade svoj posao kako treba. Ali kad god bi pokušali da se približe njegovom krevetu, on bi ih oterao.

"Svi su bili zgroženi, soba mu je strašno smrdela. Mnogo puta smo se ušunjali u njegovu sobu da mu promenimo posteljinu. Nisam mogla da razumem kako može da živi u takvoj prljavštini", rekla je jedna od njegovih bivših sobarica.

Pevač je navodno uvek spavao u čarapama, jer je stalno imao gljivične infekcije.

Zastrašujuće slike iz spavaće sobe

Da možda u svim tim pričama ima i istine u neku ruku potvrđuju snimci i fotografije koje su nastale u njegovom domu, kada je policija došla da izvrši uviđaj, a mnogi su saglasni da prizori bude jezu i teraju strah u kosti.

Ne samo što je sve bilo zapušteno, prljavo, već se činilo da Majkl i nije mogao da napušta sobu u kojoj je boravio.

Posebno jezive su bile reklame dece iz popularnog trgovinskog centra "Target" koje su bile po čitavoj prostoriji. Nikome nije jasno zašto ih je držao u svojoj sobi.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

PLESAČI IMAJU PUNE RUKE POSLA! Beba i Jovanka saopštile izazov: U pitanju je nasleđe Majkl Džeksona! OVO JE REAKCIJA TAKMIČARA  Kurir televizija

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!