"Saznao sam da me varala s kućnim prijateljem": Bivši muž u otvorenom pismu otkrio i s kim je bila Vesna Zmijanac

Miroljuba Aranđelovića Kemiša svi znamo kao vrsnog muzičara i supruga Zorice Brunclik. Pre nje, bio u braku sa njenom koleginicom, Vesnom Zmijanac.

Mondo/ Stefan Stojanović/Kurir tv/screenshot

Pevačica Vesna Zmijanac, koja je harala jugoslovenskom muzičkom scenom, važila je za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi koja se nije libila da svoje obline pokaže na naslovnicama časopisa i u muzičkim spotovima.

Njena karijera i dalje traje, a jedan od njenih najpoznatijih ljubavnih odnosa, bio je brak sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, koji je potrajao samo tri godine. Muzičar koji je decenijama u braku sa Vesninom koleginicom Zoricom Brunclik, svojevremeno je napisao otvoreno pismo u kojem je otkrio detalje zbog kojih se brak raspao.

PROČITAJTE JOŠ: Ko je srpska pevačica za kojom je Tito bio lud: Zabranio joj samo jedno, a Jovanka htela da joj "skine" haljinu

"Dragan Stojković Bosanac, Tahir Turkalić i ja bili smo dugogodišnji nerazdvojni saradnici u poslu i privatnom životu. Zajednički smo radili mnoge projekte, a motiv nam je bio kreiranje novog zvuka u narodnoj muzici. Kao primer takve nesebične saradnje mogu da navedem da sam Dragana Stojkovića čak pozvao da svira i na ploči moje tadašnje supruge Vesne Zmijanac", pisao je Kemiš.

"U to vreme, Dragan Stojković nam je bio kućni prijatelj i on je zaista jedini čovek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikada mešao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru pretprošle godine (1985) već bio sa Vesnom, kao i posle toga. U novembru sam se sporazumno rastao s Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture", napisao je Kemiš.

"Ovim sam želeo da okončam jedan ružan period u mom životu. Početkom decembra sam se iselio iz zajedničkog stana u Lješkoj ulici, a u januaru, kada sam došao po svoje stvari, u stanu sam zatekao novoimenovanog urednika propagande PGP RTB u vrlo domaćoj atmosferi. O njemu, inače, imam vrlo pozitivno mišljenje, kao vrlo sposobnom propagandisti, koji svesrdnim anagažovanjem može mnogo da učini na afirmaciji nekog pevača",stajalo je u ovom otvorenom pismu.

Kemiš je verovao da su Zorica Brunclik i on ispali kolateralna šteta u tome, iako smatra da Vesni to nije bila namera.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Zorica Brunclik otkrila sve o ponovnoj udaji za Kemiša  Kurir

(Blic, MONDO, Dragana Petrović)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!