Gorka bitka Hale Beri sa bivšima: Isplivali tajni dokumenti sa šokantnim optužbama o incestu i rasizmu

Hale Beri je iznela jezive tvrdnje o očevima svoje dece, tokom sudskih procesa.

YouTube/Tamron Hall Show/Screenshot/Featureflash Photo Agency/Tinseltown/Shutterstock

Holivudska zvezda Hale Beri (58), uputila je ozbiljne optužbe na račun dvojice bivših partnera, tokom borbe oko starateljstva nad decom. Oskarovka ima dvoje dece - prvo je dobila ćerku Nalu 2008. sa modelom Gebrijelom Obrijem, a pet godina kasnije i sina Masea sa kolegom, Olivijeom Martinezom.

U sudskim dokumentima iz 2011. koji su isplivali u javnost, glumica poznata po ulogama u "Ženi mački" i "Balu monstruma" u svojoj izjavi tvrdila je da je njen bivši partner Gebrijel, imao incestuoznu vezu. Ona nije navodila ime osobe, ali je dala nagoveštaj da je u pitanju neko iz njegove najuže porodice.

Featureflash Photo Agency/Shutterstock 

Tu se nije zaustavila, iznoseći niz dodatnih optužbi na njegov račun - od toga da je rasista, ali i otkrivši šokantne detalje iz njihovog se**sualnog života. Hale je navela da je koristio rasističke komentare i pogrdne nazive tokom njihove veze, te da je odbijao da prihvati da je Nala mešovitog porekla.

"Nakon prvih 6 meseci naše veze naš se**sualni život je nestao, i nakon 1 godine imali smo s*ks manje od 3 puta godišnje", navela je u dokumentima, prenosi Mirror. "Gebrijel je odbijao da prepozna ili prihvati odgovornost za ove probleme. Umesto toga, kritikovao je izgled mog tela na način koji je veoma ponižavajući za žene. Konačno sam ga ubedila da poseti terapeuta i govori o problemima", navela je žena koja važi za jednu od najlepših na svetu.

s_bukley/Shutterstock 

Hale je iznela šokantnu tvrdnju da je Obri priznao da je bio u se**ualnoj vezi sa članom porodice, u periodu kada je bio između različitih hraniteljskih porodica, te da mu je emocionalna trauma koju je to izazvalo uticala na dalji se**sualni život". Ona je još iznela da manaken ima istoriju problema sa mentalnim zdravljem, te da se borio sa depresijom i socijalnom anksioznošću, ali da je odbijao da zatraži profesionalnu pomoć. Hale je ovo navela kao glavni razlog da Gebrijel nije podoban da bude primarni roditelj njihovoj ćerki. Njegovi advokati insistirali su da su njene tvrdnje netačne ili izvučene iz konteksta, i da nisu utemeljne na dokazima.

Hale je u to vreme želela da se sa Nalom preseli u Francusku, gde je živela sa novim partnerom, Olivierom Martinezom. Međutim, sud se usprotivio ovom zahtevu, a dve godine kasnije, naložio je da Hale mora da plaća 16.000 dolara mesečno bivšem alimentaciju, kao i da mu uplati 300.000 dolara za njegove sudske troškove, ali i retroaktivno 115.000 dolara.

Hale i Gebrijel su započeli vezu 2005. i dočekali ćerkicu Nalu 2008. na svet. Stvari među njima krenule su nizbrdo 2010. kada su se i rastali, što je propraćeno borbom za starateljstvo. Gebrijel je nakon toga povezivan sa Šarliz Teron, dok je Beri uplovila u vezu sa kolegom, Oliverom Martinezom, što je krunisano i brakom, koji se neslavno završio.

Everett Collection/Shutterstock 

Borba sa Martinezom

Njen bivši suprug, francuski glumac Olivier Martinez, osudio je zahtev za isključivo starateljstvo nad njihovim 10-godišnjim sinom.
Bivši par je prošle godine okončao osmogodišnji razvod, a oskarovka je pristala da plaća 8.000 dolara mesečno na ime izdržavanja deteta.

Ranije ovog meseca, ona je podnela zahtev za isključivo starateljstvo nad Maseom, navodeći kao razlog Martinezovo kontinurirano odbijanje da bude "produktivan i angažovan roditelj" i "učestvuje u zajedničkom donošenju odluka u vezi sa njihovim sinom", prenosi glumičinu izjavu u sudskim dokumentima The Times.

Tinseltown/Shutterstock 

Martinez je ove nedelje optužio bivšu da je konstruisala "izvrnutu priču" kako bi ga izbacila iz uloge zajedničkog roditeljstva. On je zatražio odlaganje ročišta za 10. septembar, navodeći da nema dovoljno vremena da opovrgne njene "lažne tvrdnje o njemu".
Međutim, Beri je odgovorila da bi takvo odlaganje prouzrokovalo štetu njihovom sinu. Dečaku koji ide u peti razred dijagnostikovan je poremećaj pažnje, kao i blaži oblik diskleksije i specifičan poremećaj u učenju.

Međusobne optužbe se tu ne završavaju... Glumac je optužio bivšu da pokušava da bez njegove dozvole da sinu psihijatrijske medikamente, dok je Beri to nazvala "nemogućim, pošto se Olivije više od godinu dana mešao u njenu sposobnost da dobije čak i procenu na osnovu koje bi ova prepourka bila zasnovana", piše La Times.

s_bukley/Shutterstock 

I dok gorka bitka sa bivšima traje, Hale redovno vežba i trudi se da svoj savršeni izgled održava u sjajnoj kondiciji, te sa pratiocima na mrežama pokazuje kako izgleda u šestoj deceniji.

Pogledajte još njenih fotografija u galeriji:


Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Hale Berii  Instagram/halleberry

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!