"Sve je bilo mirno, a onda 'bum'": Auto udario Gogu Sekulić na pešačkom, svedok kaže da je jaukala od bolova

Pevačica Goga Sekulić nalazi se u Urgentnom centru na pregledima nakon nezgode koja se odigrala jutros kada je auto udario na pešačkom prelazu

Kurir TV screenshot

Goga Sekulić jutros je oborena na pešačkom prelazu kada je na nju automobilom marke “folksvagen kedi” naleteo M. D. (41), a pevačica je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar.

Kurir od radnice koja se nalazili u blizini kada se odigrala nesreća, saznaje da su reagovali i policija i Hitna pomoć, ali i da je vozač automobila bio vidno potrešen.

"Sve je bilo mirno i samo sam u jednom momentu čula “bum”. Nisam odmah shvatila o čemu se radi, a onda sam videla da je oborena neka žena na pešačkom. Jaukala je, a čovek koji je vozio se baš potresao. Ubrzo je došla i Hitna pomoć, odveli su je, bila je svesna. Tek sam posle shvatila da je reč o Gogi. Jadna žena, ovo više nije normalno kako se vozi. Došla je i policija, odradili su uviđaj i otišli. Baš sam pod stresom", rekla je sagovornica Kurira.

Goga se trenutno na regularnim pregledima i oseća se dobro, lekari će joj uraditi CT glave i kičme, a njen menadžer Nenad Šipka je MONDU otkrio da je Goga noćas bila na nastupu.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"MLAĐI MOMCI SU U MODI, UVEK SE OKRENEM ZA DOBRIM FRAJEROM!" Goga Sekulić nikad iskrenije: Evo šta mi je na LJUBAVNOM PLANU   Kurir televizija

(Kurir, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!