Fotograf pao u Veneciji, Kluni mu pomogao pa "ukrao" posao: Glumac napravio pravi šou na crvenom tepihu

Fotograf na Filmskom festivalu u Veneciji je pao dok je snimao Džordža i Amal Kluni, a glumac mu je odmah pritekao u pomoć.

Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sinoć je na Filmskom festivalu u Veneciji prikazan film "Wolfs" u kojem glavne uloge igraju dva prijatelja - Džordž Kluni i Bred Pit. Oni su bili zvezde večeri, a vidno raspoloženi čak su i zaplesali.

U želji da "uhvati" što bolji kadar, fotograf je pao dok je snimao Džordža i Amal, a glumac mu je odmah pritekao u pomoć. Pomogao mu je da se pridigne dok je Amal zabrinuto posmatrala scenu. Nakon toga su pozirali u dobrom raspoloženju, a glumac mu je zatim "ukrao" posao. Uzeo je njegov fotoaparat i pridružio se fotoreporterima s druge strane crvenog tepiha. Čini se da se odlično snašao u ovoj ulozi...

Amal je prisutne ostavila bez daha u žutoj kreaciji, pojavivši se sa znatno svetlijom bojom kose. Za to vreme, Bredu je društvo pravila njegova izabranica Ines De Ramon.

Ovi glumci su navodno plaćeni po 35 miliona dolara za ovaj film, a insistirali su da on bude prikazan u bioskopima. Međutim, Apple je odlučio da se prikaže u bioskopima u Sjedinjenim Američkim Državama i to samo na nedelju dana. Nakon toga će moći da se pogleda putem striming servisa. Kluni je negirao da su njihovi honorari iznosili po 35 miliona dolara, rekavši da je prava cifra "mnogo, mnogo miliona niža".

Pogledajte još fotografija Džordža i Breda sa crvenog tepiha u Veneciji:

Bonus video:  

This browser does not support the video element.

Bred Pit  Instagram/drjb.aesthetics

(MONDO/Marina Cvetković)  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!