Pojavila se glumica koja je rekla da Srbija postoji samo 13 godina: "Sirotinju" gleda s prezirom, a "prosi" uloge

Elizabet Olsen uporno pokušava da izgradi karijeru u Holivudu, ali što više snima, to je veći otpor javnosti, i to nije slučajno.

Profimedia

Glumica Elizabet Olsen se pojavila na privatnoj projekticiji svog novog filma "His Three Daughters", nakon što se mesecima gotovo skrivala od javnosti.

Iako je bila skoncentrisana na druge stvari, poput dečije knjige koju je izdala, mnogima nije promaklo da se svaki njen novi projekat gotovo preko noći pretvori u fijasko, čak i ako se tako ne čini u početku. 

WJ_Images-TOPSTAR / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nažalost, stiče se utisak da se na sve načine trudi da bude deo "holivudske elite", ali joj to ne polazi za rukom. Iako se na listi njenih ostvarenja nalaze i neki veliki naslovi, njena gluma neretko je okarakterisana kao "osrednja", i "ništa posebno", iako ima i komentara da se dosta poboljšala poslednjih godina. 

No, jasno je zašto su ovakvi komentari poražavajući za Olsen, s obzirom da su njene mlađe sestre, bliznakinje Meri-Kejt i Ešli mega-uspešne, te su postale milionerke već sa 5 godina, i praktično celoj porodici otvorili vrata svetskog šoubiza. Na njihovom bankovnom računu je danas preko 500 miliona dolara, dok Elizabet ima "samo" 10, i to zahvaljujući svojoj najuspešnijoj, i u isti mah najkritikovanijoj ulozi veštice Vande.

Nažalost, vanserijski talenat je, po svemu sudeći, zaobišao Ešli koja i dalje "prosi" uloge, ali je to ne sprečava da pravi grimase na obične ljude koji dolaze da vide njene filmove. 

Tako su je paparaci uslikali u jednom trenutku da pravi gotovo zgrožen izraz lica samo zato što se na licu mesta gde je došla da gleda svoj film našlo nešto više ljudi. 

Pojedini očevici tvrde da je Olsenova bila gruba, ali postoje i navodi da joj se jednostavno nije dopalo što je na licu mesta bilo paparaca, dok joj obožavatelji nisu smetali. 

Međutim, čini se da opravdanja i dalje ne mogu da speru ljagu sa njenog imena koje je uprljala nepromišljenim izjavama i postupcima.

Profimedia/Filmstill 

Tako je svojevremeno bila umešana u rasistički skandal. Ona je izvređala Rome koristeći pogrdne reči, a situacija je tim gora što je upravo njena najpoznatija i verovatno najveća uloga, lik Vande Maksimof, poreklom Romkinja, pa je to samo dolilo ulje na vatru.

Kako su, za razliku od njenih sestara, velike uloge često zaobilazile Elizabet, ona je neretko prihvatala sve što joj se nudilo, te nije imala problem ni da se skine do gole kože, te je zbog takvih scena veoma popularna i na stranicama "za odrasle".

S obzirom da je oduvek sebe uzdizala i predstavljala kao jednu od najboljih glumica, činjenica da jedva dobija uloge samo je pokazala da njen talenat ipak nije na nivou za koji tvrdi, a njena gluma veoma često je okarakterisana kao "osrednja".

Vređala Srbiju

Da ne zaboravimo i možda najveći skandal, kada je iznela niz netačnih tvrdnji na račun Srbije. Od komentara da su "Srbi užasno bučni", pa sve do "saveta" da "niko ne treba da ide u Srbiju", ali i da naša "zemlja postoji samo 13 godina", Elizabet Olsen pokazala je apsolutno nepoštovanje jedne zemlje i naroda.

Elizabet Olsen o Srbiji i Srbima  YouTube/Balkan Express

Ona je u jednoj emisiji izjavila: "Zapravo tamo nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja. Oni nemaju ništa svoje, samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju. Posebno je interesantno što tamo ništa nije njihovo, jer je zemlja nastala tek pre 13 godina, oni su kombinacija svih onih koji su vladali njihovom zemljom pre toga".

Inače, ona je u Srbiji provela četiri meseca tokom 2012. godine dok je snimala film "In Secret", a javnost o tome nije bila obaveštena, te su mnogi smatrali da je "imala komplekse što je niko nije prepoznao". Mnogi su je kritikovali i otišli toliko daleko da su pisali da je jedini način da Elizabet bude u žiži javnosti da "pljuje po zemlji o kojoj ništa ne zna".

Ipak, očigledno je da je glumica Elizabet Olsen zaboravila šta je pričala, jer je tada napisala nekoliko poruka na svom Twitter profilu iz koga se vidi da po čitav dan snima film u Beogradu i da joj se grad veoma sviđa.

Glumica se, kako se čini, i dalje trudi na sve načine da dospe na A-listu, ali sumnjamo da su skandali pravi način da to postigne.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Srpski gastarbajteri pevaju Srpkinja je mene majka rodila  MONDO/Milutin Vujičić

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!