"Više puta je bio u sličnim situacijama": Bajaga se ovim rečima oprostio od Bore, pa se obratio porodici

Mnogobrojna imena sa estrade pozdravljaju se od legendarnog Bore Čorbe, koji je preminuo danas u 72. godini. Sada se oglasio i Bajaga.

Antonio Ahel/ATAImages

Povodom smrti Bore Čorbe, oglasio se i Bajaga putem instagram profila grupe "Bajaga i Instruktori". Emotivnim rečima oprostio se od kolege i prijatelja:

"Jutros sam čuo da nas je napustio Bora Ðorđević, veliki pesnik, muzičar i moj prijatelj. Bora je više puta bio u sličnim situacijama u poslednje vreme i uspevao je da se izvuče. Sada na žalost nije. Ostavio je veliki trag u rok muzici i poeziji. Saučešće porodici i prijateljima."

Instagram/bajagaiinstruktori 

Na koncertu pružili podršku Bori 

Podsetimo, tokom koncerta "Bajage i Instruktora" na Ušću 31. avgusta, svi su kao jedan pevali pesmu za Boru Đorđevića, koji se tada borio za život u bolnici u Ljubljani.

Momčilo Bajagić Bajaga, koji je karijeru počeo u bendu Bore Đorđevića, tada je sa bendom Instruktori, velikim koncertom na Ušću, obeležio 40 godina karijere. U jeku brige svih o zdravstvenom stanju kolege, Bajaga se obratio publici i rekao da će jednu pesmu iz perioda Riblje čorbe, publika otpevati zajedno sa njim. 

"Sada jedna pesma iz doba Riblje Čorbe, pevamo je za Boru, da pobedi", rekao je Bajaga i zasvirao legendarni hit "Kada hodaš" koji je Bora otpevao na albumu "Večeras vas zabavljaju muzičari koji piju" iz 1984. godine.

This browser does not support the video element.

Koncert Bajage na Ušću 3  Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!