"Moram da odam počast": Lepa Brena na ivici suza zapevala Borinu pesmu na Tašu

Koncertu najveće grčke muzičke zvezde Nikosa Vertisa, koji se održao sinoć na beogradskom Stadionu Tašmajdan, mnogi su se obradovali, a specijalan gost bila je Lepa Brena.

ATA / A.AHEL

Sinoć je na krcatom Tašmajdanu održan koncert najveće grčke muzičke zvezde Nikosa Vertisa, a publika je sa uživanjem dočekala njegove pesme. Mnogobrojne poznate ličnosti došle su da uživaju u romantičnoj muzici.

Specijalni gost iznenađenja bila je Lepa Brena, koju je publika pozdravila ovacijama. Ona je pesmom "Ti si moj greh" zapalila fanove, a onda je odala počast Bori Đorđeviću koji je juče preminuo u 72. godini.

This browser does not support the video element.

Lepa Brena na koncertu Nikosa Vertisa  Kurir

Brena mu je odala počast pesmom "A kada padne noć", a publika je sve vreme sa njom pevala u glas. Na kraju, Nikos i Brena su zajedno otpevali njegovu pesmu zbog koje je pevačica ceo dan učila tekst, kako piše Kurir.

This browser does not support the video element.

Lepa Brena   Kurir

Od zvanica su viđeni Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Milica Pavlović i mnogi drugi...

Pogledajte u galeriji kako je sve izgledalo:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!