"Skupe karte? Ima mesta za klečanje": Prvo besneli zbog cene karata za Oasis, sad zbog odgovora Lijama Galagera

Frontmen benda jednom fanu rekao da "umukne"

A.PAES/shutterstock

Bend Oasis ponovo je na okupu. Iste sekunde kada je objavljeno da su se braća Lijam i Noel Galager pomirili posle 15 godina kako bi krenuli na svetsku turneju, krenula je pomama za ulaznicama.

Deo fanova uspeo je da kupi ulaznice u pretrodaji, nakon čega su krenuli da ih prepodaju - pojedinci su zaradili oko 7.000 evra za koncert benda na povratničkoj turneji, a sada je i zvanični sajt za prodaju karata, zbog velikog interesovanja povisio cenu ulaznica, na veliko nezadovoljstvo obožavatelja.

Priča o cenama karata se povela na društvenim mrežama, a u nju se uključio čak i frontmen benda Lijam Galager, koji je jednom fanu čak rekao da "umukne".

Pročitajte još: Imali odnose u avionu, molio je da ne kaže njegovoj ženi: Vrući skandali Lijama Galagera, jedna ga odbila jer je smrdeo

YouTube/screenshot/ Liam Gallagher 

"Oasis se vratio, nema na čemu, a ovde čujem svašta, neke stvari se nikada je*eno ne menjaju", napisao je Lijam, nakon čega je fan napisao: "Nisam očekivao da će baš pljačkati fanove, ovo je sramota", zbog čega mu je Lijam napisao "Umukni".

Fanovi nisu prestali, pa su Lijama pitali i da li ima neku kartu da podeli, a on je odgovorio:

"Imam ih koliko hoćeš, ali su baš skupe, 100.000 funti, samo za klečanje".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"BIO JE JAKO LOŠE, ALI JE OVO MORAO DA URADI POSLE NASTUPA" Voditeljka iz Ljubljane otkriva detalje sa Borinog poslednjeg koncerta  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!