Bivši muž se ne odvaja od Goge: Nakon udesa sve vreme je uz nju, a evo gde ih je paparaco uslikao

Goga Sekulić se pre dve godine razvela od Uroša Domanovića, ali on je nakon udesa sve vreme uz nju.

Kurir/ Zorana Jevtić

Nakon što je Goga doživela nezgodu kada ju je auto pokosio na pešačkom prelazu, bivši suprug seo je na prvi avion iz Švajcarske, i došao da bude uz nju. Njih dvoje svakodnevno komuniciraju, a pevačica često odlazi kod Uroša u inostranstvo zajedno sa detetom, gde provede po nekoliko dana.

Prvi put posle razvoda, paparaco Kurira uslikao je nekadašnje supružnike zajedno na Vračaru, nedaleko od zgrade u kojoj Goga stanuje. Šetali su trotoarom i pričali, a onda su seli u pevačicin auto i odvezli se u pravcu centra grada.

Kurir/ Zorana Jevtić 

Goga Sekulić, koja je juće oborena na pešačkom prelazu kada je na nju automobilom marke “folksvagen kedi” naleteo M. D. (41), i jutros je bila na pregledu. Pevačica je otkrila da ima povrede vrata, ruke i kolena, a onda opisala i detalje nesreće.

"Hvala Bogu da nemam nekih većih povreda, ugruvana sam. Hvala Bogu da sam živa zbog sina, imam bolove, upravo se vraćam sa pregleda. Bol je jak, ali ja sam jaka žena. Ja koja mnogo vodim računa jer sam i sama vozač.... Mnogo pazim. Odvela sam dete u vrtić i otišla sam po opravdanje kod doktora jer je dete bilo dva meseca na moru... Na pešačkog prelazu, čak nije ni bila glavna ulica, bilo je sve prohodno. Vozač je koristio telefon, a ja nisam", rekla je Goga i nastavila:

"Kada sam krenula da pređem ulicu, ni od kuda se pojavio auto... Inače sam brza, ali čovek je velikom brzinom proleteo i ja sam bila na šoferci i videla njegov ledeni pogled. Bila sam svesna i pomislila sam 'Samo da sam živa i zdrava'. Još uvek ne mogu da verujem šta mi se desilo. Želim da apelujem - ovo se svakodnevno dešava građanima. Neka se nešto uradi sa ovim dostavljačima, idu po trotoarima, ulicama..." rekla je pevačica za Kurir.

Pogledajte još fotografija Goge i Uroša:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Goga Sekulić za Kurir o jučerašnjoj nezgodi, povredama, kolegama koje su joj se javile da joj pruže podršku  Kurir televizija

(Kurir/MONDO/Marina Cvetković)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!