Crteži preminulog rokera i privezak Crvene zvezde: Fanovi na grobu Bore Čorbe u Čačku i jutro posle sahrane

Muzičar Bora Đorđević sahranjen je juče na Gradskom groblju u Čačku

Kurir/D.Č

Juče je na Gradskom groblju u Čačku sahranjen legendarno Bora Đorđević. Sahrani su prisustvovali porodica, prijatelji, kolege muzičari i fanovi, koji i dan kasnije obilaze njegovo grobno mesto.

Na grobu legendarnog muzičara jutros Čačani pale sveće i donose cveće, a mladi bračni par, koji je na Gradsko groblje došao sa ćerkom, otkrio je da je želeo da se "oprosti od Bore".

"Juče nismo otišli na sahranu jer smo bili sprečeni. Zato smo jutros poranili da se s njim oprostimo. Beskrajno volimo njegovu muziku, pesme…boli duša, veliki umetnik je otišao. Čačani smo, posećivaćemo njegov grob redovno, paliti sveće", rekli su Anica i Milan Kuriru.

Pročitajte još: Sestra Bore Čorbe je naša poznata pevačica: Nije se pojavila na sahrani, a sada se oglasila posebnim rečima

Na grobu slavnog muzičara se nalazi na stotine buketa i venaca naslaganih i preko preostala tri okvira. Među vencima su buketi Zdravka Čolića, RTS-a, ambasade Srbije u Ljubljani, Van Goga, Bajage i instruktora i mnogi drugi.

Fanovi su na Borinom grobu ostavili u oproštajne poruke, ispisane na hartiji, a tu je i jedan dečji crtež. Navijači Crvene zvezde su oko krsta prebacili šal, a tu je i jedan privezak u obliku Zvezdinog dresa.

 Pogledajte slike sa sahrane:

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Bora Čorba sahranjen uz pesmu "Pogledaj dom svoj, anđele"  Kurir

(Kurir, MONDO, D.P)