Poznata voditeljka više nije na Pinku: Nakon 10 godina rada dala otkaz kratkom porukom na Instagramu

Voditeljka Jutarnjeg programa na Pinku odluku je saoštila preko Instagrama.

Printskrin, Instagram/svetlana.grubor

Jedno od omiljenih tv lica, voditeljka Svetlana Grubor donela je odluku da nakon 10 godina rada na "ružičastoj televiziji" da otkaz.

Ona se oglasila na Instagramu i pojasnila detalje: 

- Posle 10 godina odlučila sam da napustim TV Pink. Najlepše uspomene nosim iz ovog perioda… Hvala svim kolegama na divnoj saradnji… - navela je Svetlana kratko.

Pročitajte još: VODI JE SVUDA PO SVETU I ISPUNJAVA HIROVE: Ovo je muž voditeljke Svetlane Grubor kom je juče rodila drugog sina (FOTO)

Inače, voditeljka je nedavno otkrila koliko je teško izbalansirati između karijere i porodice zapravo i šta joj najteže pada:

- To zaista nije jednostavno, ali ja sam odlučila da se izborim sa tim i našla način u tome da manje spavam kako bih sve stigla. Dešava se da budem jako umorna, ali i to se sve prevaziđe. Moja je sreća što ja imam ogromnu pomoć.

Za sada nije poznato gde voditeljka prelazi, odnosno da li će karijeru nastaviti na nekoj drugoj televiziji, a još njenih fotografija pogledajte u nastavku: 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"BIO JE JAKO LOŠE, ALI JE OVO MORAO DA URADI POSLE NASTUPA" Voditeljka iz Ljubljane otkriva detalje sa Borinog poslednjeg koncerta  Kurir televizija

Izvor: Blic.rs/ Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!