Porodila se ćerka Siniše Mihajlovića: Dečak dobio dva imena, a zbog jednog milioni gledaju i plaču

Lepa Virdžinija Mihajlović postala je mama po drugi put.

Instagram/printscreen/virgimih

Mlađa ćerka proslavljenog srpskog fudbalera Siniše Mihajlovića donela je na svet svoje drugo dete.

Baš kao što se i pisalo poslednjih dana, Virdžinija je postala mama dečaka koji je dobio dva imena, ali je drugo ono koje je raznežilo, ali i rasplakalo mnoge fanove fudbalskog asa. 

Mališan se zove Leone Siniša, upravo po slavnom dedi. 

"Izabrali smo ime Leone Siniša jer je meni ime Leone uvek bilo omiljeno, ono znači Lav, i spojeno sa Siniša mi se svidelo kako to zvuči. Moj tata je bio lav", rekla je njegova ćerka Virdžinija, koja već ima ćerku Violante par dana pred porođaj.

Instagram/vickymiha 

Inače, slike dečaka prva je podelila njena starija sestra Viktorija koja nije skrivala oduševljenje zbog prinove u porodici.

Instagram - vickymiha 

Inače, lepa Virdžinija ima 26 godina, i influenserka je, a u javnosti je bila poznata i po učešću u italijanskom rijaliti programu "Ostrvo slavnih" koji je sličan "Surviveru". Ljubi popularnog fudbalera Alesandra Voljaka sa kojim je godinama bila u skladnoj vezi. 

Par se relativno skoro i zavetovao na večnu ljubav, a kako je kasnije sama priznala, najteže joj je to što je otac nije odveo do oltara.

Ipak, majka Arijana kao i ostatak porodice potrudili su se da joj ovaj dan ipak bude urezan u najlepšem sećanju, te su je do oltara ispratila braća, a danas je njena porodica ponovo bogatija za jednog Sinišu, ali juniora.

Pogledajte detalje sa njene svadbe:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Siniša Mihajlović se oženio po 3. put (VIDEO)  Instagram

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!