Viktorijin anđeo koja otkida na Seku Aleksić sve zaludela: Sa 11 imala prvu operaciju, a danas izgleda ludilo

Slavni supermodel nikada bolje nije izgledala!

Instagram/ alessandraambrosio

Jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena, brazilska lepotica Alesandra Ambrosio prekinula je svoje "penzionerske dane" i pokazala još jednom zašto je svojevremeno bila među najplaćenijim supermodelima.

Zanosna brineta je bila zvezda revije Nedelje mode u Njujorku, a 43-godišnjakinja je ponosno prošetala pistom u dve izazivne toalete. 

Najpre je oduzela dah poluprovidnom haljinom boje vina, a potom je izašla pred publiku i mini izdanju nalik leptiru koji je njene obline istaklo na najlepši način.

Malo nakon revije Alesandra se presvukla u providni top i farmerke, a čak i u ovom outfitu, izgledala je poput boginje. 

Doduše, manekenka u poslednje vreme sve češće nosi izazovne toalete i bira seksepilna izdanja koja instant dižu temperaturu na mrežama, a mnogi su saglasni da je s godinama sve lepša i lepša. 

No, zanimljivo je da su je u prošlosti zbog izgleda često prozivali, te čak govorili i da je nedostojna titule supermodela.

Razlog su paparaco fotografije zbog kojih se narativ pretvara u vređanje uz ono da ima "ravnu, opuštenu zadnjicu", "nema struk" i slično.

Profimedia/MADI 

Doduše, za neke stvari nije da je kriva Alesandra. Ako uzmemo u obzir da je bila zaštitno lice "Victoria' s Secret", te da su njihove kampanje veoma fotošopirane, nije iznenađenje što ljudi negoduju jer su fotografije na Instagramu i u časopisima nebo i zemlja u odnosu na ono što vide uživo.

Ipak, da je nekad i do toga da paparaci traže loše uglove, Ambrosio je dokazala kada je nedavno crvenim tepihom prošetala potpuno gole zadnjice, a njeno telo bilo je apsolutno bez ijedne "mane".

Profimedia 

Takođe, saznalo se i da je Alesandra još sa 11 imala prvu estetsku korekciju, što je mnogima dalo za pravo da pomisle da - gde je jedna operacija, tu sigurno ima još korekcija. Međutim, istina je da je Alesandra imala samo tu jednu operaciju, a sve ostalo je dar majke prirode.

Naime, slavna lepotica je imala veliki kompleks zbog ušiju, koje su bile, narodski rečeno "klempave". Zbog ovog problema je sa samo 11 godina rešila da se podvrgne platičnoj operaciji, ali nije sve prošlo u najboljem redu te je Alesandra imala niz zdravstvenih komplikacija.

Upravo zbog toga, lepa manekenka se više nikada nije odlučila ni za jednu estetsku operaciju, što je čini jednom od retkih dama sa svetske javne scene koja se može pohvaliti potpuno prirodnom lepotom.

Inače, slavna lepotica je pre nekoliko godina posetila i Beograd, i potom letovala u Crnoj Gori gde se veselila iz hitove Seke Aleksić, a na nastupu je ostala sve do kraja.

Instagram.com/alessandraambrosio 

Alesandra je bila oduševljena Sekinom energijom, čak je uporedila sa Brazilkom. Najviše joj se dopala pesma Aspirin, i ostala je do kraja nastupa kako bi se i upoznale - rekao je tada izvor blizak manekenki.

Pogledajte još fotografija lepe Alesandre:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

SVETSKI SUPERMODEL SLUŠA BAJAGU: Pokazala kako uživa u Crnoj Gori pa oduševila Srbe izborom pesme  Instagram/alessandraambrosio

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!