"Ne bih ušao u rijaliti ni za milion": Jodžir objavio snimak na kojem plače, sad pobesneo zbog komentara

Crnogorski influenser demantovao pisanja medija

Instagram/jodziir

Pre nekoliko dana, u periodu kada je počinjala osma sezona rijalitija Zadruga - Elita, na društvenim mrežama se oglasio i crnogorski influenser Jodžir, koji je objavio emotivan snimak s porodicom.

Jodžir se na snimku prvo ljubi sa uplakanom ženom, potom grli sina i ćerku, da bi na kraju napisao da ide u Beograd. Zbog ovog snimka su svi pomislili da ulazi u rijaliti, što je on sad oštro demantovao na Instagramu.

Influenser tvrdi da njegov dolazak u Beograd nema veze sa učešćem u Eliti i da nikada ne bi bio deo ovakvog formata.

Pročitajte još: Od države dobio oko 25.000 €: Svi bruje o ulasku Jodžira u Elitu, a on se našao u centru skandala

"Isplakasmo se ti i ja, živote moj, isplakaše se deca: "Odoh ja u rijaltiti", "odoh ja u rijaliti, kukala mi majka"... Odakle ideja da ja idem u rijaliti, nikad u životu, ni za kakve pare. Milion da dobijem neću ući u rijaliti, nemam ništa protiv rijalitija, ali to nije moj nivo. Svesni niste u kakav projekat ulazim, znam da mnogima nije milo, alo šta ću vam ja? Ja sam sve sam stvorio. Niko mi nije pomogao. Hajde da stavimo tačku na to, ne ulazim u rijaliti", rekao je Jodžir u objavi na Instagramu.


Jodžirova žena je voditeljka na crnogorskoj televiziji

Jovan je u dugogodišnjem braku sa Irenom sa kojom ima dvoje dece. Irena radi kao novinarka na jednoj crnogorskoj televiziji, a javnosti je poznata još od svoje 15. godine kada je radila kao saradnik jedne emisije. Irena je jednom prilikom progovorila o suprugu i bračnom životu.

"Znamo se dugo, upoznali smo se još dok smo bili osnovci, jer su nam očevi dugogodišnji prijatelji. Uvek se šalim i kažem da je Jovan celi život zaljubljen u mene, ali nikad nije imao hrabrosti da mi priđe na taj način. Zajedno smo sedam, od čega u braku četiri godine. Relju smo dobili u vanbračnoj zajednici, a Irinu u braku."

Instagram/irenaradulowic/Printscreen 

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Druga grupa Elitara ulazi u studio, Bebica se predomislio, ulazi sa devojkom  Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, D.P)