"Spojilo nas je privatno slično ludilo": Milan Stanković javno podržao Karleušu nakon objave o razvodu

Milan Stanković stao uz koleginicu u njenim najtežim momentima, i oglasio se nakom dugo vremena.

MONDO/Stefan Stojanović

Danas je u svim medijima odjeknula vest o još jednom razvodu na domaćoj javnoj sceni. Jelena Karleuša potpisala je papire za sporazumni razvod od fudbalera Duška Tošića posle 16 godina braka. Ona se putem Instagrama oglasila i o ovome zvanično obavestila javnost, a mnogi njeni prijatelji i fanovi su je podržali putem komentara i poruka.

Objava je osvanula na njenom profilu, gde vidimo uslikane papire za razvod, a uz to je dodala pesmu Miligrama "Samo luda".

Pop divu je među prvima podržao njen mlađi kolega Milan Stanković, tako što je označio da mu se sviđa objava.

Instagram printscreen / karleusastar 

Jelena i Milan su, inače, nedavno ostvarili saradnju, kada su zajedno radili na njena dva albuma "Alfa" i "Omega". Stanković potpisuje predivnu baladu "Ludilo", za koju je radio muziku na tekst Ljilje Jorgovanović.

"Milan i ja smo u komunikaciji dugi, dugi niz godina i mislim da nas je spojilo neko privatno slično ludilo. Pesma se i zove 'Ludilo'", rekla je na promociji albuma Jelena Karleuša.

Milan Stanković se pre nekoliko godina povukao sa muzičke scene i od tog trenutka se o njegovom privatnom životu malo zna u javnosti, a poznato je da većinu vremena provodi u manastiru. Pevač već duže vreme mir pronalazi u pravoslavlju.

Pogledajte Milanove slike iz manastira:

Bonus video:  

This browser does not support the video element.

Milan Stanković posle manastira zapevao na svadbi  Privatna arhiva

(MONDO/Marina Cvetković)  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!