Srpskog jutjubera gledalo 30 miliona ljudi: Napisao na mrežama da ga je napao medved, nastala panika

Stefan Janković objavio seriju snimaka sa medvedima

Instagram/stefan_jankovich/printscreen

Stefan Janković, srpski jutjuber koji je razbesneo domaću javnost nekoliko puta – snimkom kojim je tvrdio da je pretučen i da je završio u bolnici, snimanjem klipova sa lavom, ali i mazanjem kuhinje nutelom, napravio je seriju snimaka koji su napravili pravu pometnju.

Na snimku s društvene mreže X, koji je preuzet s njegovog Instagrama, vidi se jutjuber u jazbini, dok ga medved radoznalo posmatra. Klip je pregledan preko 30 miliona puta, a na Instagramu se vidi i snimak da se Stefan popeo na drvo "jer ga je medved napao". "Dobro, nije me napao, ali me čeka", govori Stefan u videu:

Pročitajte još: PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV SRPSKOG JUTJUBERA: Držao LAVA U STANU - "Dao sam izjavu u Tužilaštvu, ne dižite frku"

U kasnijim snimcima je pokazao kako se sprijateljio s dva medveda koji mu jedu iz usta i iz ruke, a u mnogobrojnim komentarima se može pročitati da je reč o ženkama medveda koje su “pripitomljene”, tačnije koje se na pomenutom, uređenom staništu, nalaze od rođenja.

 Pogledajte i ovaj snimak:

 Ovo je Stefan:

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

OVAKO JUTJUBERI ZARAĐUJU PARE, RUŽA RUPIĆ REKLA U ČEMU JE PROBLEM! Postoji razlika između Jutjuba i medija, OVU PUBLIKU CILJAJU   Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!