"Ja bih im trajno zabranila da pevaju": Marija Šerifović raspalila po srpskoj muzičkoj sceni, kaže "deca slušaju horor"

Marija Šerifović oštro prokomentarisala domaću muzičku scenu

ATA / Antonio Ahel

Pevačica Marija Šerifović pojavila se danas na snimanju nove sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda, gde je prokomentarisala aktuelno stanje na srpskoj muzičkoj sceni.

Marija je oštro poručila da bi pojedinim kolegama trajno zabranila da se bave pevanjem.

"Postoje sistemske greške, koje bi trebalo da se iskoriste, nekim ljudima bi trebalo trajno da se zabrani da se bave ovim poslom, a vi da ih emitujete i da nam ih plasirate, da naša deca to uče i upijaju, to je mnogo ozbiljnija tema. Balkanska muzika nikada nije bila više u s**nje", rekla je Marija i nastavila:

 Pročitajte još: Marija priredila majci veliko iznenađenje: "Ne mogu više da joj kupujem šerpe i lonce, pa sam došla na ideju"

"Mi nemamo sistem vrednosti. Potpuno je pogrešan, mene kao majku to uopšte ne raduje, pošto ono što nam deca, uče, slušaju, gledaju, čime ih uče, doslovno jedan horor film".

Marija je potom prokomentarisala i kolege koje su celo leto provele radno.

"Neka rade 90 dana tokom leta, meni je to potpuno jasno, mladi su treba da se kupe stanovi, plaćaju pelene. Postoje oni za koje mi nije jasno zašto sebi to rade. Ja sam zdrava i prava, imam 39 godina, neću da pevam više od 30 puta godišnje, jer mi nije potrebno".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Marija Šerifović na snimanju emisije Zvezde Granda  Kurir televizija

(Telegraf.rs/MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!