"Rekao mi je da skočim s mosta": Srpska manekenka progovorila posle 3 godine, "terorišu moju porodicu"

Ivana Stanković otkrila da vodi bitku s komšijama koje žive sprad iznad nje

M.M. ATA Images

Manekenku Ivanu Stanković, koja je harala modnim pistama s nekim od najpoznatijih svetskih top modela, nismo imali prilike da vidimo već neko vreme. Napisala je dve knjige i aktivna je na Instagramu gde objavljuje aktuelne, ali i starije slike iz perioda najveće slave, a jedna objava je posebno privukla pažnju.

Ivana je objavila sliku plafona s kojeg je na jednom mesto otpao malter, i otkrila da je oštećenje nastalo zbog komšija koje žive sprat iznad nje. Ona je objasnila da godinama ima problem sa komšijom čije ćerke "svojim skakanjem po sobi, verovatno i sa kreveta, terorišu mene i moju porodicu. I što je najstrašnije, otac je ugledni psiholog, pedagog, čovek koji je diplomirao sa svim desetkama. Strašno".

MONDO/Stefan Stojanović 

Ivana Stanković je istakla da teror traje već tri godine, da postoji dokumentacija o pretrpljenom stresu, da su zvali komunalnu policiju...

"Čovek je psiholog, on je “ugledna” ličnost, koju sam zbog nedoličnih poruka na Instagramu morala na kraju i da blokiram. Pred mojom majkom je rekao da treba da skočim sa mosta i ubijem se", napisala je Ivana, dodajući da je dugo izbegavala da o tome obavesti medije.

"Ni sada ne želim to, samo se pitam: kako neko ovakav, bahat, prost, čovek koji ni svoju decu ne može da vaspita, bude pedagog. Devojčice i nisu toliko krive. Njima se dozvoljava da skaču, ruše, u bilo koje doba. Sve dok nam valjda plafon ne otpadne".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

SOFIJA MILOŠEVIĆ TOTALNO NEISPAVANA: Isplivao snimak manekenke, UBLEDELA I BEZ ŠMINKE! A ovo je razlog! (VIDEO)  Instagram

(Hello, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!