Miroslav Lazanski nikada nije priznao ćerku: Teodora se proslavila, a ovako je govorila o njemu

Miroslav Lazanski danas bio napunio 74 godine, a ovako je o njemu govorila nepriznata ćerka Teodora Bjelica.

Mondo/Stefan Stojanović/Instagram/teodorabjelica/printscreen

Manekenka i glumica Teodora Bjelica, koja je nedavno izgovorila sudbonosno "da" hrvatskom fudbaleru Karlu Muharu.

Važi za jednu od naših najlepših glumica, a njen privatni život veoma intrigira javnost, s obzirom da je njena majka poznata glumica Gordana Bjelica, zvezda serija "Bolji život" i "Srećni ljudi", a otac navodno Miroslav Lazanski, koji je nikada nije priznao.

"Mama i ja smo bile same, ali ja to nikad nisam tako doživljavala. Ipak, deca u osnovnoj školi stalno su me pitala gde mi je tata, a ja sam ih nervirala govoreći da imam porodicu, da smo porodica mama i ja, kao što su to tata i dete, mama, tata i dete, tata i tata ili mama i mama. Tada sam shvatila da ne bi trebalo da imam predrasude ni prema istopolnim zajednicama, ni ljudima drugih vera i boje kože", rekla je u ispovesti za "Gloriju".

PROČITAJTE JOŠ: ZAKAZALI VENČANJE, PA SE RASTALI! Srpska glumica PRVI PUT O RASKIDU sa Igorom Kojićem - spomenula i Severinu!

Njen biološki otac Miroslav Lazanski nedavno je izgubio borbu za život, a ona kaže da joj činjenica da ga nikada nije videla danas, kada ga nema predstavlja veliku ranu.

"Sazrevajući, neminovno se suočavaš sa nekim stvarima, preispituješ sebe, i verujem da će toga ubuduće biti sve više. Ali uvek kažem da se nikad ne zna zbog čega je nešto dobro, jer sve to nekako Bog namesti. Ništa se ne dešava slučajno. I kakav god uspeh da postigneš mnogo je draži ako si ga postigao sam. Danas mi je smešno kada me pitaju da li mi je mama pomogla u glumi, da li me gura", zaključila je ona.

Pogledajte Teodoru:

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"KOMŠILUK": NOVI ZABAVNI KULINARSKI ŠOU KOJI ĆE VAS OSVOJITI! Voditelji najavljuju spektakl   Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović