"Bila sam sa njim kada su ga uhapsili": Oglasila se Sergejeva supruga, Isidora otkrila nove detalje

Supruga Sergeja Trifunovića se oglasila i otkrila nove detalje glumčevog hapšenja.

Youtube/VIDA/Screenshot/Instagram/Printscreen/Isidora Mijanović

U svim domaćim medijima odjeknula je vest da je glumac Sergej Trifunović prethodne večeri uhapšen na granici sa Hrvatskom.

Kako navodi portal "Slobodna Dalmacija", Sergej se tereti zbog uvreda koje je izgovorio i ispisao na svom Instagram profilu, nakon što je prošle godine počinio niz incidentata u Hrvatskoj i vratio se u Srbiju. Policija navodi da je na društvenoj mreži Instagram, Trifunović "objavio tekst neprimerenog sadržaja kojim je ujedno na grub način omalovažavao policiju i policijske službenike, navodeći da su splitski policajci iznudili preko hiljadu evra.

Sada se oglasila Sergejeva supruga, Isidora i otkrila da su advokati preuzeli slučaj i da još uvek nema informacije o njemu.

"Mi smo krenuli u Hrvatsku zajedno. Sve vreme sam bila sa njim, kada su ga uhapsili, niko mi nije rekao zbog čega. Advokati su preuzeli slučaj, videćemo šta će biti", rekla je Isidora.

PROČITAJTE JOŠ: ISPLIVALE SLIKE IZ KREVETA SERGEJA TRIFUNOVIĆA I SUPRUGE: Izjavio da je brak zatvor a sve pršti od strasti!

Inače, kako se navodi u saopštenju hrvatske policije, Sergej je na društvenoj mreži Instagram, 10. septembra 2023. godine, objavio tekst neprimerenog sadržaja, a Isidora kaže da je glumac kaznu uredno platio.

"On je tada kažnjen novčanom kaznom od 1.700 evra koju je uredno platio", rekla je kratko Isidora.

Instagram oprintscreen / whistler_dick 

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Dušica Jakovljević o trudnoći  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Blic/ Katarina Bojović)