"Hrvatski službenici su ga odvukli i kidnapovali": Oglasio se Trifunovićev otac, ispričao kako je došlo do hapšenja

Oglasio se otac Sergeja Trifunovića.

Youtube/VIDA/Screenshot

Srpski glumac Sergej Trifunović uhapšen je noćas na hrvatskoj granici, a sa njim je tada bila njegova supruga Isidora Trifunović, koja se ubrzo oglasila za medije.

Podsetimo, Sergej se tereti zbog uvreda koje je izgovorio i ispisao na svom Instagram profilu. Policija navodi da je na pomenutoj društvenoj mreži, Trifunović "objavio tekst neprimerenog sadržaja kojim je ujedno na grub način omalovažavao policiju i policijske službenike, navodeći da su splitski policajci iznudili preko hiljadu evra".

Sada se ovim povodom oglasio i Sergejev otac, Tomislav Trifunović.

"Sergej nije ušao u Hrvatsku. Došao je na granicu i raspitivao se na kiosku da li ima nekih problema ako bi ušao u Hrvatsku. On je bio na 'ničijoj' zemlji i hrvatski službenici su ga odvukli, odnosno kidnapovali", rekao je Tomislav Trifunović, srpski glumac u penziji.

PROČITAJTE JOŠ: Hrvatska policija o hapšenju Sergeja Trifunovića: Otkriven razlog privođenja srpskog glumca

Tomislav Trifunović je dodao da je Sergej na granici bio sa svojom suprugom i da mu je odmah oduzet telefon.

"Oni su se uputili u Rijeku. 'Kidnaperi' mu nisu dali da bilo koga pozove telefonom. Njegova supruga je ostala sama na granici i ona mi je rekla sve ove informacije", naveo je Tomislav Trifunović za "N1".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Sergej Trifunović venčanje  Instagram/whistler_dick

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)