Ovo je otac uhapšenog Sergeja Trifunovića: Glumio u kultnim serijama, a svi ga pamte po rečenici "Pij, Đoko kafu"

Glumac Sergej Trifunović uhapšen je noćas na hrvatskoj granici

YouTube/Domaci Filmovi i Serije

Srpski glumac Sergej Trifunović uhapšen je noćas na hrvatskoj granici, a sa njim je tada bila njegova supruga Isidora Trifunović, koja se ubrzo oglasila za medije.

Sergej se tereti zbog uvreda koje je izgovorio i ispisao na svom Instagram profilu. Policija navodi da je na pomenutoj društvenoj mreži, Trifunović "objavio tekst neprimerenog sadržaja kojim je ujedno na grub način omalovažavao policiju i policijske službenike, navodeći da su splitski policajci iznudili preko hiljadu evra".

Ubrzo nakon što je otkriveno da je Sergej uhapšen, oglasio se njegov otac, srpski glumac Tomislav Trifunović, koji je medijima rekao: "Sergej nije ušao u Hrvatsku. Došao je na granicu i raspitivao se na kiosku da li ima nekih problema ako bi ušao u Hrvatsku. On je bio na 'ničijoj' zemlji i hrvatski službenici su ga odvukli, odnosno kidnapovali", rekao je Tomislav Trifunović, srpski glumac u penziji.

Pročitajte još: "Bila sam sa njim kada su ga uhapsili": Oglasila se Sergejeva supruga, Isidora otkrila nove detalje

MONDO/Stefan Stojanović  Tomislav Trifunović

Tomislav Trifunović (77) je prve pozorišne uloge odigrao u Narodnom pozorištu u Kruševcu, a zatim u užičkom pozorištu. "Bora Mihailović" je dobio nagradu 2010. godine za životno delo, koju dodeljuje Kruševačko pozorište.

Svi oni koji su gledali seriju "Srećni ljudi" sigurno se sećaju lika kurira Đoka, koji je često navraćao u jezičko odeljenje, ali i kod upravnika Paligorića, kojeg je glumio Miša Janketić.

Pij Đoko kafu  YouTube/Marko Savić

Tomislava smo u skorije vreme mogli da gledamo u serijama "Sivi dom", "Nemanjićima", "Dug moru", "Koreni", "Državni službenik"...

Tomislav u ostvarenju "Kad porastem biću kengur" glumi oca liku kojeg tumači njegov sin Sergej, a sreću se u bioskopu "Voždovac" dok je Trifunović mlađi na sastanku sa Marijom Karan.

Podsetite se:

Kad porastem biću kengur  Klasik Tv

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Sergej Trifunović venčanje  Instagram/whistler_dick

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!