"Svi su bili Keba kao mali": Slika Saše Popovića kao maturanta zapalila je mreže

Da li biste prepoznali mladog Sašu Popivića sa brkovima i tamnom kosom?

Kurir/Ana Paunković

Saša Popović je sinonim za muzičko takmičenje "Zvezde Granda", koje je više od deceniju zaduženo za stvaranje novih pevača na našoj sceni, a u ranijim danima izgledao je znatno drugačije.

Od ranije ga znamo iz benda "Slatki greh" koji je iznedrio najveću balkansku zvezdu Lepu Brenu, sa kojom je godinama nastupao širom bivše Jugoslavije. Njegova fotografija sada je isplivala na društvenim mrežama i iznenadila mnoge, s obzirom na to da ga je malo ko prepoznao.

Tamnije kose i sa brkovima, Popović je inspirisao mnoge u komentarima: "Svi su bili Keba kao mali", "Pa vidite da je 'otišao dalje'", "Ja pomislih Haris Džinović", bili su samo neki od njih.

Počelo snimanje nove sezone ZG bez Popovića

Juče je počelo snimanje nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", koje je okupilo pevače i pevačice iz žirija, ali na kojem se nije pojavio Saša Popović. Tom prilikom se Đorđe David obratio okupljenim medijima, pa se osvrnuo i na spekulacije o zdravstvenom stanju Saše Popovića.

"Saletovo zdravstveno stanje je trenutno takvo da se on neće pojaviti danas, ali očekujemo da će vrlo brzo da dođe. On je celu sezonu pripremio maestralno, sve audicije odradio, spakovao je sve emisije, tako da očekujem da se, kakvu mi informaciju imamo, vrlo brzo pojavi", rekao je David, nakon čega je Jelena Karleuša, koja je bila deo Zvezda Granda do pre koju godinu, oglasila na Kurir televiziji.

TV Pink/screenshot/Instagram/screenshot/karleusastar 

"Čula sam da Sale nije nešto dobro. Suzani sam poslala poruku da može da računa na moju podršku i pomoć u svakom momentu, bez obzira što sam morala na razne načine da zaustavljam njegove napade po raznim emisijama. Ja moram da budem neko ko oprašta, jer nema ko se o mene nije ogrešio i ko se zbog toga nije pokajao, jer ja uglavnom nikada nikome nisam ništa loše učinila. Kada je reč o Saši Popoviću, ja ću pamtiti samo ono dobro što je on učinio za mene", rekla je Jelena.

Saša je već decenijama u skladnom braku sa Suzanom Jovanović sa kojom ima ćerku Aleksandru, i žive luksuznoj vili na Bežanijskoj kosi.

Pogledajte fotografije iz Sašinog porodičnog života:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Saša Popović izlazi iz studija nakon finala "Zvezda Granda"  Kurir televizija

(MONDO/Marina Cvetković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!