Ko je pevač uhapšen u policijskoj raciji? Najtraženiji je na romskim slavljima, za jednu pesmu uzme 30.000€

Danas je u velikoj akciji policije u jednom klubu uhapšen pevač poznatiji kao "kralj bakšiša".

Instagram printscreen / djovanibajramovic

Naš poznati pevač Đovani Bajramović, uhapšen je jer je tokom racije u jednom klubu nađen kokain kod njega. Kako dalje prenose domaći mediji, protiv Đovanija se vodi postupak, a policiji je izjavio da je kokain za lično korišćenje. 

Ko je Đovani Bajramović?

Đovanija zovu i "kralj bakšiša". On je poslednjih godina jedan od najtraženijih pevača na romskim proslavama. Medijski nije previše ekponiran, ali bez njega romsko slavlje ne može da prođe. Nedavno je internet bio prepravljen snimcima na kojima se jasno vidi kako Đovanija čašćavaju dolarima i evrima, a za jednu otpevanu pesmu nagrađen je čak sa 30.000 evra!

Tada se povela priča da su domaćini u Francuskoj, Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj, gde je najviše angažovan, spremni da daju čitavo bogatstvo samo da se pevač pojavi i pusti glas. S druge strane, o njegovoj biografiji se skoro ništa ne zna, a pevač toliko dobro krije svoju privatnost da jedino što možete da guglate o njemu su njegove pesme. Priča se da je veliki obožavalac muzike Šabana Bajramovića, te da je njegov naslednik. Na njegovom splavu organizuju se brojne manifestacije, a kada on zapeva, malo fali da dođe do potonuća.

Pogledajte fotografije sa kolegama koje je Đovani podelio na instagramu:

Bonus video:  

This browser does not support the video element.

Đani uzima bakšiš  instagram/djanimusic

(Republilka/MONDO/Marina Cvetković)  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!