Veliki povratak princeze: Kejt Midlton održala prvi zvanični sastanak 9 meseci nakon borbe sa tumorom

Princeza od Velsa vratila se svojim radnim obavezama.

James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kejt Midlton (42) održala je svoj prvi službeni sastanak nakon više od devet meseci pauze zbog zdravstvenih problema, piše Daily Mail. Princeza od Velsa se nakon uspešno završene terapije u borbi sa tumorom, vratila svojim radnim obavezama.

U dvorcu Vindzor je organizovala sastanak na kojem je razgovarala o svom projektu Rani razvoj u detinjstvu, a prisustvovali su članovi njenog tima i predstavnici fondacije Rano detinjstvo.

YouTube/People 

Završila s hemioterapijom

Podsetimo, Kejt je u martu ove godine objavila da joj je nakon operacije abdomena dijagnostikovan rak, te da će morati da prođe kroz preventivnu hemioterapiju. Nedavno je prelepim videom u kome se vidi cela porodica u bezbrižnim letnjim trenucima, podelila vest da je uspešno pobedila bolest.

"Kako se leto bliži kraju, ne mogu vam opisati kakvo je olakšanje što sam konačno završila s hemioterapijom. Poslednjih devet meseci bilo je neverovatno teško za nas kao porodicu. Život kakav poznajete može se promeniti u trenu i morali smo pronaći način da prebrodimo olujne vode i nepoznati put", objavila je na Instagramu.

Pogledajte još fotografija Kejt i porodice:

Bonus video:  

This browser does not support the video element.

KEJT MIDLTON NA PARADI POVODOM KRALJEVOG ROĐENDANA  Instagram/katemiddleton_turkey

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!